pr fej

  NAPI FRISSEK:

Szövegírás, PR-cikk megjelentetés

A hagyományos értelemben, a nyomtatott és online sajtóban eredetileg elterjedt formájától eltérően a PR-marketing a keresőoptimalizálás területén nem olyan meglelenési gyakorlat, mely a sajtó és a szervezeti egységek (cégek, intézmények, csoportok) közös érdekeit szolgálja, hanem olyan közleményeket jelent, melyekben szöveges hiperhivatkozás szerepel a célból, hogy a belinkelt honlap Google-pozíciója egyre jobb legyen. A jól megírt PR-cikkek eleget tesz a honlapoptimalizálás bizonyos elvárásainak és releváns szövegkörnyezetet biztosít a kulcsszavas link hátterében.

pr cikk ára - marketingTéma: A honlapszövegírás ára és PR-cikkek megjelentetése marketing oldalakon. Kulcsszavak tartalomkereséshez: Kreatív webszöveg írás, honlapszöveg készítése, online hirdetés, reklám szöveg-írás. Tartalommarketing és PR-cikk megjelentetés, keresőmarketing és prémium linképítés, honlapszöveg írás, google seo, BDK webáriuma: honlapszövegírás, pr cikk ára, public relations

<előző
  06. okt. 25. (kapanyél)

Elsül a kapanyél

tank kapanyélOktóber 23-án, ha nem is az elkötött harckocsi ágyúja, de a kapanyél megint elsült Pesten, és én megint csak bámultam a képeket hajnalig és alig hittem a szememnek. Talán egyszerűbb lenne a dolgom, ha pontos ítéletet tudnék alkotni arról, ki a felelős ezért az egészért - de nem tudok. Nem tudom azt tenni, amit oly sokan megtesznek: rámutatni az egyetlen bűnösre, az egyetlen felelősre, aki miatt mindez történik. Nem hiszek a démonizált személyek korlátlan szerepében, így abban sem, hogy mindez kizárólag az orbáni kettős beszéd és a szélsőjobb felé kacsingatás évek óta folyó gyakorlatának a következménye, és persze abban sem, hogy a gyurcsányi hazugság váltotta ki az egészet. Ők önmagukban semmiképpen nem lennének képesek előidézni efféléket, hiszen nem csodatevők, és ahogy egy hegyet sem tudnak nézésükkel a levegőbe emelni, úgyanúgy szavakkal vagy akár tettekkel sem képesek Budapesten zavargásokat kelteni, ha nem lennének azok, akik készek zavarogni, azok, akik mellett és akik ellen lehet zavarogni és azok, akik alkalmasak ezt eltűrni vagy elszenvedni vagy megtorlani. (Akik pedig lehetetlenné tennék vagy legalább megelőzhetnék, nincsenek sehol.)

Ugyanaz a magyar nép termelte ki magából Orbánt és Gyurcsányt, ezt az egymás tollát tépázó két díszpintyet, ugyanannak a népnek a sarja a magyar futballhuligán és az őt tehetetlenné tétele után vesén rúgó magyar rendőr. Kis országnak csak egyetlen csőcselékre telik, szól a cinikus kijelentés, normális esetekben azonban a csőcselékre nézve visszatartó hatása van a hatalmi tekintélynek és a kiegyensúlyozott politikai elitnek, ma azonban nem ez történik Magyarországon: az elit viselkedik politikai csőcselék módjára, parlamenti szinten folyik a hazaárulózás, kormányfői szinten a kurvaországozás, a köztársasági elnök és az alkotmánybíró szintjén a kezet nem adás és kezet nem elfogadás.

Továbbá pedig nem az a probléma, hogy Orbán koketál a szélsőjobbal, hanem hogy Magyarországon ma van szélsőjobb, és aki ilyen nézeteket vall, az még büszke is lehet rá, mert támaszkodhat egyfajta társadalmi elfogadottságra. Mint ahogy van az antiszemitizmusnak, xenofóbiának, szomszédellenességnek is egy nem jelentéktelen fokú nyílt vagy látens elfogadottsága. Ez pedig a társadalom egészében lappangó és időnként látványosan is megjelenő bajra, betegségre utal, amelyből a történelmi tapasztalatok sem voltak képesek kigyógyítani.

Itt van elhantolva az eb, és ezért sülhet el az exhumáló kapa nyele.

Kisebb hallgatásom másik oka, hogy bizonyos okból 2 napig oroszul kellett írnom. Évek óta nem tettem ilyet, előbb klaviatúrát kellett cserélni és nyelvbeállítást módosítani, aztán meg a fejemben is ki-be kellett tologatni a memóriakártyákat, amíg sikerült ráállnom. Ráadásul eléggé összetett dolgokról is kellett írnom, és mivel utálok pongyolán fogalmazni, eléggé megjkínlódtam a hosszú ideje egyáltalán nem gyakorolt nyelv fordulataival.

honlap szövegEl lobo - A farkas immár a harmadik posztját szenteli Pécsre érkezésem előkészületeinek - amit nem is tudok hogyan megköszönni. Írása végén szellemesen korunk Homéroszának nevezi a Google-keresőt: ha Oresztész nevét beütjük, érdekes mesét mond nekünk. Megelégedéssel láttam, hogy a találati lista második tizesében már az én meséim is ott vannak.

Apropos Google. Most adom meg a pécsi szerepléssemmel kapcsolatos feladványomhoz az első segítséget. Nem is áll egyébből, mint épp a kereső nevéből: Google. Hívjátok segítségül a megfejtéshez!!

Megint hanyagoltam pár napig a naplóírást, pedig közvetlenül a maszek pillangószív-játékom új, harmadik fordulójának a meghirdetése után írni akartam pár dologról, de...

Elsül a kapanyél. Weboldalra szövegírás

A PR-cikkek ára

Honlapszövegírás és PR-cikk megjelentetés. Mi a Public relations cikkek ára? Tartalommarketing honlap: Balla D. Károly ungparty webáriuma. SEO: pr-marketing és google optimalizálás, honlapra magyar szövegírás, a PR-cikk közlési ára blogban

BDK: első online megjelenés, közlési ár, releváns tartalom

pillangószívÉs még mindig a Google, illetve a pillangószíves seo-verseny. Újra feljött egy oldalam az 5. helyre, magam sem tudom, hogy mitől. Ami nagy öröm, csak azt sajnálom, hogy azok az oldalaim, amelyekkel szívesebben nyernék, nem kerülnek előbbre.

banner: public relations

PR-marketing cikkek

    Cikkek közlési árai
Public relations szöveg ár
MÁS:
PR-cikk szolgáltatás
Kárpáty News online
Legutóbbi könyvem:
szembesülés könyv online

 Berniczky Éva könyvei

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0