Honlap Google SeO optimalizálás

asus szerviz - laptop töltő

Notebook javítás - Alkatrész szerviz Budapest

Ingynes beszerelés mellett gyári és utángyártott laptop töltő vásárlás a budapesti Acer laptop szervizben - LCD notebook monitor nagy választékban

Szervizi raktárból áramfogyasztásra optimálizált Asus akkumulátor töltő szerezhető be budapesten 1-2 év garanciával a márkafüggetlet javító műhelyben

terasz beépítés budapest

Terasz beépítés Budapest

Magyrországon is népszerű az erkély- és terasz beépítés télikert funkcióval - déli növények elhelyezése, írói dolgozószoba kialakítása pirézeknek

Idegenforgalmi nevezetesség a Széchenyi Pálmaház - energiatakarékos műanyag arvisura télikertek - Terasz Budapest blog az üvegház építésről

Google Honlap Seo

Keresőbarát weboldal optimalizálás a Google első oldalra kerülés céljából.

Helyezés javítás

weblap seo szakember

Frissítés

  NAPI FRISSEK:
LCD szalon: Vegyen olcsó laptop kijelző / monitor hardver eszközt raktárról azonnal személyes átvétellel vagy 24 órás akár ingyenes házhozszállítással. Dell Inspiron laptop, HP tablet, ASUS laptop akkumulátor töltő, LENOVO IPad, TOSHIBA laptopokhoz képernyő, ACER laptop javítás azonnal Budapesten - notebook webshop - Laptop kijelző javítás, Apple notebook kijelző csere, képernyőcsere bármilyen laptopon, munkadíj nélkül. használt Ellenőrzött és értékelt eladóktól vásárlás és házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia.
<<előző
  Sej, Rozi... (06. aug. 25.)

... vasárnap kirándultunk. Igaz, hogy ennek lassan két hete, de a fotók jobbik része csak most került hozzám, így a beszámolóval is elég sokáig vártam.

Háromévenként megkívánom a hegyek és az erdő látványát. Kapcsolatom a természettel mostanában abban merül ki, hogy reggelente kinézek az ablakon. Amennyire kószálós, sétálós, kirándulós fajta voltam huszonévesen, annyira otthonülő lettem harmincasként. Negyven után pedig már a számítógép és a virtuális valóság ragadott magához, a külső környezetre alig maradt igényem. Érdeklődésem a külvilág iránt sokkal gyorsabban sorvadt, mint az izmaim. Mégis, úgy háromévenként felmerül bennem: most már ideje lenne valami hegyet és erdőt látni.

Nem jó tél közepén születni. Leginkább azért nem, mert ennek egyenes folyományaként születésnapozni is januárban kell. Jönnek a vendégek, és az előszoba fogasa leszakad a sok súlyos cucctól. Hozzák a túl drága virágot, sajog belé a szív, hogy pár nap alatt elhervad egy kisebb vagyon. És amikor kikíséri őket az ember, hosszan kell álldogálni velük, amíg a súlyos télikabátokat, bundákat újra magukra húzzák. Az ülő vendég jó, az álló és az ajtóban búcsúzkodó ellenben elviselhetetlen. Januárban kivált.

Ennél már csak az rosszabb, ha az évforduló is kerek. Nem elég a nyomasztó évtizedek súlya, az emberre még a téli sötétség is ránehezedik, homlokába lógnak a súlyos fellegek.

De hát miért kellene ostoba dátumokhoz ragaszkodni, miért ne játszhatnánk ki az évszakok szigorúságát? Miért is ne lehetne az én születésnapom egy kellemes nyárvégen? Vagy… miért ne lehetne a hegyekben?

A legérdekesebb, hogy a barátaink - Zita és István - egyáltalán nem lepődtek meg a furcsa meghíváson: autózzunk fel (Kolos vállalta a sofőrséget) az Ung völgyében Perecsenyig, vágjunk át a Latorca völgyébe, kicsit álljunk meg a kis hágó környékén hegyet és erdőt nézni, aztán hazafelé valami megfelelő vendéglőben költsük el a születésnapi ebédet.

Így is lett. Rendesen felköszöntöttek augusztus közepén, öt hónappal a tényleges dátum előtt, kaptam szép ajándékot, néztünk hegyet kellemes ingujjas melegben, szép napsütésben. Előtte Nevickén jól megkávéztunk, koccintottunk igen finom könyakkal, utána Perecsenyben ebédeltünk egy elég kellemes ruszin vendéglőben. A pincérnő annyira nem az irodalmi ukránt beszélte, hogy még a kötőszavait sem értettem, ellenben a pisztrángot igazán finomra sütötték, egészen különleges ízeket kevert hozzá a mustáros mártás, friss volt a sör, minőségi a bor, és a feketekávéba sem lehetett semmilyen indokkal belekötni. Mindez egy olyan városkában, ahol évtizede még a talponálló étkezdében az alumínium tálcán pultig menekített és ugyancsak alumínium kanállal a konyhából áradó zsírszag miatt sebesen behabzsolt borscs jelentette a gasztronómiai élvezetek netovábbját.

Barátaink igen jól érezték magukat, velünk együtt sóhajtottak fel búcsúzáskor: milyen szép dolog is ilyen kellemes nyárvégen tölteni be az ötvenet.


Zita, Kolos. Éva tanulmányozza az étlapot.


István és Zita már a vége felé, kávázás közben

erdő és kisebb hegyek a háttérben, a vendéglőből jövet


Zita, kezében a távollévő Csöngének rendelt és hazaszállított adag pisztránggal

Ma megírtam az Új Szónak kis publicisztikámat. Aktualitását Demszky augusztus 20-i ünnepi beszéde adta, amelyben felszólította a határon túli magyar fiatalokat, hogy költözzenek Budapestre. Öregként ez nekem nem igazán tetszett. Holnap jelenik meg az írás, utána majd felteszem ide is.

Kirándulás Zitáékkal 2006

BDK napló. UngParty - Vasárnap kirándultunk. Balla D. Károly webáriuma alkotói műhely.

Laptop kijelző Szerviz Budapest

ACER laptop javítás azonnal Budapesten - Lenovo Laptop kijelző javítás, Apple notebook kijelző csere. Szerviz: Terasz beépítés - Kirándulás Zitáékkal, Lenovo, Laptop kijelző, Harrver Szerviz, Terasz beépítés, notebook javítás

pillangószívKicsit romlott az élmezőnyben tanyázó oldalaim pozíciója a versenyben. Ellenben továbbra is 6 címmel szereplek az első 20-ban, ami épp 6-szorosa az eredetileg kitűzött tervemnek. Igaz, messze még az évvége. Mai állás:

6. Pillangószív a NolBlogon

9. Pillangószív a Blogspoton

15. Poszt a NolBlogon

18. Pillangószív a Freeblogon

19. Pillangószív és lepkefing - versenyoldal

20. UngParty Manzárd - főoldal

Szorongatja az élmezőnyt két átirányított ingyenes domainem is:

21. pillangosziv.try.hu - átirányított domain

23. pillangosziv.dr.hu

>>hozzászólások a fentiekhez<<
általános hozzám szólások a Fórumban
weblap seo
terasz beépítés
a Kettenklubban:
     Berniczky
MÁS:
     Alkarpatraz
Linkgyűjtemányek:
     karpatalja.lap.hu
     karpatajairodalma
Legutóbbi könyvem:

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0 - notebook service