az UngParty Google honlap része | készíti: Balla D. Károly kárpátaljai magyar író | A szerző blogja: BDK BLOG | webmagazinja: BDK Online | Seo szakértő - Google

  NAPI FRISSEK:

Balla D. Károly

Legutóbbi könyveim:

tejmozi seo
google helyezés

versek

magyarul beszélő

honlap-seo

magyar író

szembesülés

 

 

 

 

Link építés marketing

első google linképítés

 

 

 
UngParty Manzárd
Google keresés

Balla D. Károly webnaplója - Pécs-Veszprém

<előző
  06. nov. 19. (dolgozom)

Továbbra is kisebb hanyagolás alá esett a naplóm és minden egyéb webes dolgom, mert a legutóbb említett kötetem kéziratával bíbelődtem egész héten és nagyrészt a hétvégén is. Lehet, ezúttal nem teljesen fölösleges a belé fektetett újabb munka: magam is alig hiszem, de az eddig megkeresett 5 komoly kiadóból (szinopszist küldtem nekik) az egyik első nap visszaírt, kérték a teljes kéziratot. Ez persze még semmit sem jelent, de a többször megtapasztalt kiadói gyakorlathoz képest (általában nem is reagálnak) mégis előrelépés. Ismeretlenül elég nehéz bárhová "betörni", minden kiadónak megvan a maga szerzői gárdája, s ha bővíteni akarják, akkor maguk kívánnak válogatni a kendermagban, csak úgy az utcáról bekopogtatóknak semmi esélyük. Ezért is nem szívesen kezdtem el a kilincselést, és ezért is esett jól, hogy az öt olyan kiadóból, ahol senkit sem ismerek, az egyik azonnal reagált.

Ez a kézirat már kétszer készen volt, most a tavaly óta keletkezett jobb írásaimat "dolgoztam bele", ezen felül teljesen átírtam az előszót, felhasználva hozzá egy olyan kisesszémet, amelyet magából a kötetből kihagytam. Ennek (még nem teljesen végleges) szövegét közre is adom: Előszó helyett. Átdolgoztam a bevezető esszét is (Diskurzus vagy monológ), az előszó mellett ez a másik olyan írás, amely nyomtatásban még nem jelent meg, bár ebbe is belevettem egy korábbi írásom néhány megállapítását. A tartalomjegyzék most így fest:

Címkézett irodalom

Diskurzus vagy monológ?
Szerepek és szereptévesztések
A generációváltás elmarad
Hagyomány vagy klisé?
Istenhez hanyatló árnyékszéken
Újraközlő irodalom?
Címkézett irodalom
Valóságpróza és látszatvalóság
Félmúlt, féljelen, féljövő
Posztmodern apokrif
Sáskajárás után

Önveszélyes viszonyok

Hivatásos magyarok
A petróleumcápa
A liberalizmus kisebbségi bája
Önveszélyes viszonyok
Kettős álompor
A szörfölő identitása
Verecke szent tehene
Kettő a magyar igaz-szó
Mint Himnuszban a balsors
Magyarul beszélő magyarok
Haza dolgában (hat epizód 2006-ból)

Csönge felcsapott az Új Színház közönségszervezőjének. Igazán neki való, nyüzsgedelmes életéhez illő munka, s ha elég sikeres lesz, akkor még kis zsebpénzt is keres a diákság áldásos művelődését szolgálva. Írt is egy körlevelet ismerőseinek, én is feltettem: ha budapesti olvasóim közül valaki épp tőle akarna színházjegyet beszerezni, ne fogja vissza magát: Csönge felhívása, elérhetősége.

Google helyezés javítás - honlap optimalizálás

Csaba: Honlap sebesség optimalizálása

Laptop szerviz szolgáltatás

Szerinted melyik bajai vannak saját gyerekeit internet kávézó Pólus. Laptop akkumulátor energia pályázat Budapesten. It és számítástechnikai hardver eszközöket webáruházban forgalmazó vállalkozás. A laptophardware üzemelteti a legnagyobb akkumulátor márkaszervízt és alkatrész szaküzletet. A laptopszervizben megvásárolt hardver és szoftver számítógép eszközöket és kiegészítőket ingyenesen házhoz szállítják vagy helyben beszerelik hordozható számítógépébe 1 év garanciavállalás mellett. Profil: laptop akkumulátor, notebook billentyűzet, tablet töltő kábel csere, lcd kijelozők Acer és Asus laptopokhoz.

Fontosabb oldalaim
SEO - új
SEO

Balla D. Károly SEO-szakértő: Google helyezés javítás
weboldalak optimalizálásn dolgozom - Balla D. Károly kárpátaljai magyar író webnaplója a SEO műhelyből. Virtuális helyezés javítás és keresőmarketing. Google honlap optimalizálás. Tartalommarketing és SEO weboldal PR-cikk elhelyezésére. Szemantikus linképítés szabályai. content marketing = bdk, balla d. károly kárpátaljai magyar író és seo szakértő, honlapoptimalizálás, google optimalizálás

 

Magyar nemzeti limerik

Szent helyünk minékünk Verecke
bejárjuk hosszába-keresztbe
s mint hágót Árpádunk
minden nőt meghágunk
nyög belé a Kárpát-medence.

Az Ung-parti bulváron

Lakna bár úrfink szép Ungváron
nem lenne úrrá a lukvágyon
sok kis nő ajzaná
Kárpátok aljzatán
végig az Ung-parti bulváron. 

Husztnak romvára alatt

Megállt a nagy költő Huszt alatt
ahol én magamra húztalak.
Mi hívta Kölcseyt
idejét töltse itt?
Nem volt itt bordély,
                   csak puszta lak.

Kínálat és lehetőség

Pontos egy városka Beregszász
kurváknak létszáma kerek száz.
Nem bírja a tárcád?
Keress egy apácát
ha már csak imára erektálsz.

Egy ifjú szakinak

Várnézni elmehetsz Munkácsra
tövében rád vár egy kurvácska
ha mélyen bevered
neki a csapszeget
te lehetsz élmunkás luk-ácsa.

>>több limkerik

 

 

 

a hhrf/ungbereg oldalai PR-érték szerint

4-esek

3-asok 2-esek

Balla D. Károly webnaplója - Virtuális szerver bérlés

A naplóoldal a maga szerény módján szintén bekapcsolódott a szervergépek hosztingolásáról szóló honlap optimalizálásának a feladatába, így a szerver virtualizálás kérdésében némi relevancia lett reá lényegítve az arvisura keresőmarketing Google-szabályai szerint, különös tekintette a Budapest és Kárpátalja virtuális légi híd és tengely erősítésére azon a napon, amikor Munkácson maffialeszámolásos lövöldözés tört ki a Jobb szektor és az ukrán rendfenntartó erők (milicía, SZBU) között nyolc halottal.

BDK - Virtuális szerver bérlés és keresőmarketing

Google honlap optimalizálás. VPS SEO szerverbérlés - bdk, balla d. károly, napló, dolgozom, szerver, virtuális, keresőmarketing, honlap, seo, honlapoptimalizálás, google, szerver, bérlés, virtuális szerver elhelyezés

© Balla D. Károly Ungvár