o
o
pillangószív-eredmény
o
Más játék:
Identifikció
o
 
 

  NAPI FRISSEK:
jellegrálényegítési lehetőség itt
<előző
  06. okt. 30. (sörkert)

Születésnap a beregszászi Sörkertben Kovácsékkal

Bizony több éve is annak, hogy Kovácsékkal ráérősen egy egész délutánt végigbeszélgettünk volna. Most szerét ejtettük, még ám egy igen kellemes helyen, a beregszászi Sörkert különtermében. (Az apropó továbbra is jócskán előre hozott születésnapom, és változatlanul azt gondolom, így sokkal értelmesebben tölthettünk barátainkkal néhány órát, semmint ha mindőjüket egyszerre csődítenénk össze januárban.) A helyet ők javasolták, Elemér ismeri az üzemeltetőket-pincéreket, de biztos vagyok abban, hogy nemcsak ennek szólt a figyelmes kiszolgálás és a nagyon finom kaja. (Óriási választék, minden friss, ízletes.)

Részletező szöveges beszámoló helyett inkább jöjjön néhány kép (Csönge új gépével készültek).


Három a kislány: Dorottya, Csönge, Zsófi


Elemér, Zsóka, Éva

Néhány óra elteltével Elemér provokációjának engedve, korábbi, későkamaszkori bulijainkat felidézve, a társaságot trükkjeimmel és feladványaimmal kezdtem szórakoztatni. Mivel nem készültem ilyesmire, csak azokkat az eszközöket használhattam, amelyek adva voltak, de néhány pénzérme és egy doboz gyufa nekem elég sok mindenhez. A képen éppen Zsóka próbálja megoldani egyik furfangos feladványomat a leánycsapat nem kis derültségére.


Nevezetes pohárállítós produkciómat is bemutattam, szokásomtól eltérűen a trükk nyitját is felfedtem. Dorka remek bűvészinasnak bizonyult:


Elemérnek egyészen más jutott eszébe a pohárról.


Okos hajam így hagyja el buta fejemet.


Bizony, ránk sötétedett, mire a kései ebéddel végeztünk.


Éva közénk hajt

Még ma: második feladványom pécsi szereplésemmel kapcsolatban. És bemutatom az est most elkészült igen tetszetős plakátját is.

BDK web SEO

Manzárd. Sörkert Beregszász
WEB SEO: Balla D. Károly webáriuma. sörkert, beregszász, Kovácsék,.Pillangószív, seo, web

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0