Nevem:
Email vagy Url:
Mondom :

Az összes üzenet - megnyitás után katt a Mindet gombra

blogring.hu
Új könyvem:
 
 
<<üzenőfal
főbb rovatok és frissek: a fotóm alatt>>
Balla DK webnaplója - a legfrissebbhez
C-dul:  

05. szeptember | szabad fórum  |  hozzászólás

A Manzárdot valóban bezártam (indoklás), a kulcsot is kidobtam a kiskertbe. De azért köszönöm a sajnálkozó és biztató leveleket, hívásokat. Meg persze a cikizést is. És magam helyett másokat ajánlok, lásd alább.
    Megnyugtatásotokra: bár magam sem hittem volna, a gyakorlat azt mutatja, nagyon is magamban tudom tartani a naponta kikívánkozó gondolataimat.
  Mindazonáltal a kvantumelmélet tudorai szerint a blogger nem vész el, hanem szétszóródik a virtuális térben és előre meghatározhatatlan helyen és időben fel-feltűnik. Így hát ne aludjatok nyugodtan!
   Közben meg arra is gondolok, mi finom dolog lenne, ha akadna egy bolond (szerkesztő, kiadó, webguru), aki fizetne nekem azért, ha naponta legurítanék neki egy jegyzetet a lapjába. Ez persze túl szép lenne. Ám ha napi igény nincs is, a havi egyelőre fennáll: a Mozgó Világban folytatódik a Manzárd; némi késedelemmel a hónaplókat felteszem IDE.
   
A Kettenklub pedig továbbra is közli kettőnk friss írásait (olykor egy-egy régebbit is), és hát az UngParty meg a Pánsíp is él és virul, ha túl sok újat nem is produkál.
   
Tehát néha majd azért érdemes idekattintani. További kárpátaljai célorientált informálódási és jegyzetolvasi ingerenciák pedig egészen jól kielégíthetők ezeknek az oldalaknak a rendszeres bejárása révén. Legalább addig sem velem szórakoztok.