Arvisura - az Igazmondó Pillangószív

laptophardware.hu - laptop szervíz BpLaptop kijelző szerviz Budapest

Weblapok top helyezésének biztosítása laptop szervíz és notebook javítás kulcsszavakkal. A laptop főbb hardware eszközei a processzor, az operatív memória, a hagyományos HDD winchester avagy az új típusú SSD merevlemez mint tárhely és meghajtó, továbbá a videokártya, az integrált hangkártya, a hordozható számítógépet a túlmelegedéstől védő hűtő ventilátor, a laptop kijelző (más szóval monitor), a beviteli platformként működő notebook billentyűzet, az USB portok, a cserélhető akkumulátor és a hálózati áramforrásra csatlakoztatható laptop töltő.

 

ARVISURA - SEO

Az Arvisura alapú keresőoptimalizálás elméleti alapjait az én szakmai irányításommal az informatikában és filozófiában is élenjáró személyi titkárom, Dr. Kállay O. Béla dolgozta ki még 2008-ban, miután értesült a Yollaka-sejtésről. Bár a Honlap-SEO szakértők sokáig kétkedve fogadta teóriánkat és nem hitt gyakorlati alkalmazhatóságában, továbbá pedig a hasonló eredményekre jutó arab kutató, Lloyd al-Bakar plágium-perrel is megfenyegetett bennünket, de a Google Pingvin 1.0 2012-es és a főleg a Pongvin 2.0 2013-as bevezetése messzemenően igazolta teóriánk helytállóságát: a tartalmi alapú Arvisura-SEO a gyakarlatban is fényes győzelmet aratott.

Kiindulási pontunk az volt, hogy a webtartalmak közötti kommunikációs csatornák a hálózatok skálafüggetlen jellege miatt a tartalmi kontextusok gócosodása mentén jönnek létre. Vagyis: az szemantikus világháló gócpontjaiban bázisjelleggel elhelyezkedő nyilvános webtartalmak közötti keres-talál-klikkel-jellegű böngészési interakciók előfordulási gyakorisága és időegységen belüli sűrűsége egyenes arányban áll az ezen tartalmak között regisztrálható kontextus-megfelelések számával és tengerszint alatti hierarchikus mélységével. Erre alapozva került kidolgozásra az olyan tartalmi alapú keresőoptimalizálás, amely a tartalom-jellegenken az egyik webhelyről a másikra való átlényetíse révén fejti ki hatását.

Titkárom ennek az átlényegítésnek az ötletét az általa jól ismert keleti filozófiából merítette. Mint legújabb könyvében - Ajurvéda és Védikus Arvisura Télikert - beszámol róla, hogy miután orvosi doktorátusa mellé az információelmélet területén végzett tanulmányai, majd kutatásai során szintén tudományos címet szerzett, eléggé megalapozottnak látta a lehetőséget, hogy a két szakterület egyes vonatkozásai között párhuzamokat vonjon. Ennek keretében a SEO-tudomány terén kidolgozott új, szakmai körökben nagy feltűnést keltő elméletét a keleti gyógyászat filozófiai téziseire alapozva dolgozta ki az átlényegítésre, rálényegítésre alapozott Arvisura elméletet.

(Itt jegyezzük meg, hogy létezik az Arvisuráknak egy teljesen hibás és félrevezető definíciója is. Eszerint az Arvisura nem lenne más, mint a pentaton hangskálának leginkább a pánsípok hangolásában vagy a pánsíp hangzását utánzó elektromos hangszerek esetében alkalmazott variációs sora. Az áltudományos magyarázat szerint az Arvisura-típusú pentaton skála jellemzője a nagyfokú variabilitás és plaszticizmus, amely az eredeti ötfokúságtól való eltérés széles lehetőségeit foglalja magában - ezek a variációs lehetőségek olyannyira nyitottak, hogy olykor a hangzásokban gyakorlatilag felismerhetetlen a pentatónia, annak meglátát csupán elméleti megközelítéssel lehetséges kimutatni. Mindez azonban nyilvánvalóan áltudományos tohuvabohu, minden indiai gyerek tudja, hogy az Arvisura nem más, mint az Igazmondó Pillangószív (az ayurvédikus elmélet innen veszi elnevezését)

pirez pillangosziv

A pillangószív SEO-verseny

2006-ban a magyar web már eléggé fejlettnek látszott, ezért egy blogger Pillangószív névvel és kulcsszóval meghirdette az első magyar keresőoptimalizálási versenyt, amelynek célja az volt, hogy a pillangószív szóra indított keresés nyomán a Google találati lista első helyét foglalja el valamely ujonnak indított honlap, s ezzel a verseny győztesévé váljon. További részletek: Pillangószív - versenykiírás.

A honlapoptimalizálásban Pillangószív egyfajta szimbólummá vált, ezért döntöttem személyi titkárom javaslatáűra amellett, hogy az általam kidolgozott, alapjaiban új SEO-elmélet az Arvisura nevet kapja, amely egyfelől szankszrit nyelven egyfelől igazmondást jelent, de ami ennél is fontosabb: az indiai népmesék legfontosabb figurájának is ez a neve. A magyar fordításokban általában így fordítják: Igazmondó Pillangószív.

Télikerti pillangólakás

A pillangószív télen gyári üvegházban él és gateway szövegüzeneteket küld tartalommarketing céllal Lenovo laptopra. Télikert építés és terasz beépítés Budapest területén - üvegház hatás, magyar szecesszió

télikert laptop terasz

Laptop szerviz Bp

A Pillangószív projekt SEO marketing weboldala tartalom szerint a laptop szerviz BP és más számítógépes témákra hajaz. A content marketing weblap első helyre pályázik notebook akkumulátor áramforrással. Arvisura-SEO - Keresőoptimalizálás pillangószív kifejezésre. Tartalom marketing, organikus Google első hely, az első női laptopszervíz Budapesten (Teréz körút 33)

Lenovo laptopszerviz

Notebook alkatrész javítás és szervíz

lenovo laptop szerviz

Lenovo Yoga 5710 laptop (14") - Nem találja a keresett Lenovo alkatrészt? HP márkaszerviz, ingyenes bevizsgálás. Laptop kijelző javítás Budapest - Számítógép és Noteszgép Szerviz. Jól megközelíthető szalonok, szaküzletek Pesten és Budán is. LCD javítást, alaplap és töltőcsatlakozó csere. Laptop ingyenes beszállításaés a javított készülék kiszűállítása Budapest bármely pontjáról. Ggarancián túli márkafüggetlen szolgáltatás. Acer laptop és Lenovo notebook javítás Budapesti szervizben. Asus akkumulátor csere, PC kijelző, monitor, képernyő: megjelenítő periféria. A notebook digitális jeleit alakítja pixelekké.

Pillangószív - Arvisura


Arvisura-SEO: a tartalmi alapú keresőoptimalizálás új elmélete. Eredetileg a pillangószív kifejezésre írták ki az első honlap optimalizálás-versenyt, amelyen Balla D. Károly weboldala az 5. helyen végzett (de úő lett a 9. és 10. is). Ezen felbátorodva az amatőr SEO-szaki 2008-ban személyi titkára segítségével kidolgozta a kreatív linképítés Arvisura elméletét, amelyet az indiai mítikus alakról, az Igazmondó Pillangószívről neveztek el.

A weboldal témája és kulcsszavai: arvisura, pillangószív, honlapoptimalizálás, hatékony linképítés, bdk, balla d. károly, keresőmarketing, keresőoptimalizálás, seo, weboldalak optimalizálása, linkmarketing, honlap, link, weblap, seo-verseny

Virtuális szerverek - VPS

A XEN szerver virtualizáció révén olyan partíciók létesíthetők a hardveren, amelyek külön szerveregységként működtethetők. Ezeket az egységeket virtuális szerverként értékesíti a tárhelyszolgáltató az ügyfél felé, aki rendszergazda (operátor, root) szintű hozzáférést kap az emulált szerverhez. A VPS (virtual private szerver) költséghatékony, mivel redundáns konstrukcióban használja fel a fizikai gép erőforrásait, így optimális az időkihasználás és az adatforgalmi terhelés

Pillangószív - Marketing tartalom


Télikertek: Arvisura-SEO marketing blog
- Keresőmarketing tippek, weboldal optimalizálás pillangószív kifejezésre - Balla D. Károly optimális weboldala. Tartalom marketing, Google első hely - serp, terasz beüvegezés, télikert építés, igazmondás, pillangószív, mobil marketing, tartalomoptimalizálás, google első oldalra kerülés, honlap seo

SMS Marketing: mobiltelefonos SMS kampány

adatbázis alapú tömeges sms kampány tervezése


Sikeres SMS-kampány lebonyolításához megfelelő technikai háttérre van szükség. Az ügyfélnévsor alapján létrehozott adatbázis kezelése és az SMS-üzenetek több ezres, tíz- vagy százeres, esetleg akár milliós nagyságrendben történő azonnali kézbesítése jelentős szerver-támogatást igényel, különösen, ha megfelelő dokumentáció (visszajelzések, nyomon követés, időrendi statisztika) is kíséri a mobilmarketing folyamatot. Éppen ezért érdemes a megfelelő technológiai háttérrel rendelkező professzionális szolgáltatónál megrendelni az SMS-kampány biztonságos irányítását és ellenőrzését.


Keresőmarketing szakértő. Google SEO Budapest

Google top10. Honlap Seo. Weboldal optimalizálás, első helyezés top 10

honlapszövegírás és megjelenás - PR-cikk ára

Az újraindított portálon seo-szakértő fáradozik a Google helyezés javításán a keresőmarketing és kreatív linképítés módszereinek alkalmazásával. Az organikus helyezés és tartalmi honlapoptimalizálás a legeredményesebb eljárás. Szemantikai alapú szakszerű weboldal optimalizálás folyik a terasz manzárdján. SEO 2020 szeptember: Infrafűtés - 2019: twinoxide.hu vegyszeres vízkezelés és ivóvízfertőtlenítés klór-dioxid oldattal. A ClO2 elpusztítja a baktériumokat, eltávolítja a biofilmet. Google keresőmarketing és a szemantikus linképítés területén. PR-cikk elhelyezés, marketing szövegírás tartalommarketing témában: tartalomoptimalizálás és linkprofil építés Google-szakember ingyenes tanács adásával. Linkmarketing. Budapest Terasz Szolgáltatás: Helyezés javítás, első találati oldalra kerülés a fogalmi háló csomópontjába kerülés módszerével