Arvisura SEO - Igazszóló Pillangószív

Arvisura-SEO: tartalmi alapú szemantikus honlap-keresőoptimalizálás - új elmélet és linképítési gyakorlat.

seo arvisura keresőoptimalizálás

Arvisura keresőoptimalizálás

Az Arvisura alapú keresőoptimalizálás alapjait az én szakmai irányításommal az informatikában és filozófiában is élenjáró személyi titkárom, Kárpáty Zoltán dolgozta ki. Az elméleti háttér biztosítása kereőmarketing tanácsadás Dr. Kállay O. Béla feladata volt. Mindez azután történt, hogy 2008-ban egy szakmai konferencián értesültem a Yollaka-sejtésről, amely a szemantikus web skálafüggetlen hálózat-jellegének egy akkor még bizonyítatlan aspektusát érintette.

Bár a rutinból dolgozó honlap-SEO szakértők sokáig kétkedve fogadták teóriánkat és nem hittek gyakorlati alkalmazhatóságában, továbbá pedig a hasonló eredményekre jutó arab kutató, Lloyd al-Bakar még plágium-perrel is megfenyegetett bennünket, de a Google Pingvin 1.0 2012-es és a főleg a Penguin 2.0 2013-as bevezetése messzemenően igazolta teóriánk helytállóságát: a tartalmi alapú szemantikus Arvisura-SEO a gyakarlatban is fényes győzelmet aratott, és ezzel Alberd Yollaka sejtése is igazolódott.

Webtartalom a szemantikus hálón

Kiindulási pontunk az volt, hogy a lokális webtartalmak közötti online kommunikációs csatornák a nethálózatok skálafüggetlen jellege miatt a tartalmi kontextusok gócosodási magja körül egy felismerhető mintázat mentén jönnek létre. Vagyis: a szemantikus világháló gócpontjaiban bázisjelleggel elhelyezkedő, mindenki számára elérhető nyilvános webtartalmak közötti keres-megtalál-ráklikkel-jellegű böngészési interakciók előfordulási gyakorisága és időegységen belüli sűrűsége (interakció/szekundun) egyenes arányban kell hogy álljon az ezen tartalmak között fennálló, regisztrálható és statisztikailag igazolható kontextus-megfelelések számával és zajszint alatti spontán szóródásával. Erre alapozva került kidolgozásra az olyan tartalmi alapú diszperziv keresőoptimalizálás, amely a tartalom-jellegeknek az egyik webhelyről a másikra való átlényetíse révén fejti ki helyezésjavító hatását.

A titkárom kezét vezető DrKállai ennek az átlényegítésnek az ötletét az általa jól ismert keleti filozófiából merítette. Mint legújabb könyvében - Ayurvéda és Védikus Arvisura - beszámol róla, hogy miután orvosi doktorátusa mellé az információelmélet területén végzett tanulmányai, majd kutatásai során szintén tudományos címet szerzett, eléggé megalapozottnak látta a lehetőséget, hogy a két szakterület egyes vonatkozásai között párhuzamokat vonjon. Ennek keretében a SEO-tudomány terén kidolgozott új, szakmai körökben nagy feltűnést keltett elmélete, amely a keleti gyógyászat filozófiai téziseire alapozva fejtette ki az átlényegítésre, rálényegítésre alapozott Arvisura-elméletet.

Alternatív Arvisurák - zene

Itt jegyezzük meg, hogy létezik az Arvisuráknak számos egyéb értelmezése. Egy ózdi kohász szerint hun-magyar őstörténet, van író, aki szerint az egész egy magyarellenes pampflet, bölcsészek mondják, hogy keleti filozófiák axiómája, egy teljesen hibás és félrevezető definíciója szerint pedig az Arvisura nem lenne más, mint a pentaton hangskálának leginkább a pánsípok hangolásában vagy a pánsíp hangzását utánzó elektromos hangszerek esetében alkalmazott mesterséges variációk és permutációk sora. Az áltudományos magyarázat szerint az Arvisura-típusú pentaton skála jellemzője a nagyfokú variabilitás és plaszticizmus, amely az eredeti ötfokúságtól való eltérés széles lehetőségeit foglalja magában, merőben eltérve a kodályi modelltől, merz ezek a variációs lehetőségek olyannyira nyitottak, hogy olykor a hangzásokban gyakorlatilag felismerhetetlen a pentatónia, annak meglétét csupán elméleti megközelítéssel lehetséges kimutatni. Mindez azonban nyilvánvalóan áltudományos tohuvabohu, minden indiai gyerek tudja, hogy az Arvisura nem más, mint az Igazmondó Pillangószív c. mese hőse (az ayurvédikus elmélet éppen a mese alapját képező kanonizált védából veszi elnevezését).

Keresőmarketing tanácsadás

Szöveg - online marketing - tartalom optimalizálás

Honlap szerviz BP szolgáltatás: szemantikus kereső optimalizálás pillangószív kulcsszóra.

pillangószív seo verseny

Pillangószív SEO-verseny

2006-ban a magyar web már eléggé fejlettnek látszott, ezért egy blogger Pillangószív névvel és kulcsszóval meghirdette az első magyar keresőoptimalizálási versenyt, amelynek célja az volt, hogy a pillangószív szóra indított keresés nyomán a Google találati lista első helyét foglalja el valamely ujonnak indított honlap, s ezzel a verseny győztesévé váljon.

A honlap optimalizálásban a Pillangószív egyfajta szimbólummá vált, ezért döntöttem személyi titkárom javaslatára amellett, hogy az általam kidolgozott, alapjaiban új SEO-elmélet az Arvisura nevet kapja, amely egyfelől szankszrit nyelven igazmondást jelent, de ami ennél is fontosabb: az indiai népmesék legfontosabb figurájának is ez a neve. A magyar fordításokban általában így interpretálják: Igazmondó Pillangószív.

A mesealak védikus védelmét élvező metódusról bővebben más oldalaimon olvashatni, pl.:

Honlapszerviz Budapest

A Pillangószív projekt SEO marketing weboldala tartalom szerint a Google helyezés javító weboldal szerviz BP és más számítógépes vagy internetes témákra hajaz. A content marketing weblap első helyre pályázik lepkefing kulcsszóval is.

Télikerti pillangólakás

télikert terasz bp

A pillangószív télen gyári üvegházban él és gateway szövegüzeneteket küld tartalommarketing céllal Lenovo laptopra. Télikert építés és terasz beépítés Budapest területén - üvegház hatás, pillangóhatás, magyar szecesszió.

Laptop szerviz Bp

Lenovo Yoga 5710 laptop (14") - Nem találja a keresett Lenovo alkatrészt? HP márkaszerviz, ingyenes bevizsgálás. Laptop kijelző javítás Budapest - Számítógép és Noteszgép Szerviz. Jól megközelíthető szalonok, szaküzletek Pesten és Budán is. LCD javítást, alaplap és töltőcsatlakozó csere. Laptop ingyenes beszállításaés a javított készülék kiszűállítása Budapest bármely pontjáról. Ggarancián túli márkafüggetlen szolgáltatás. Acer laptop és Lenovo notebook javítás Budapesti szervizben. Asus akkumulátor csere, PC kijelző, monitor, képernyő: megjelenítő periféria. A notebook digitális jeleit alakítja pixelekké.

laptop szerviz budapest

Használt notebook akkumulátor áramforrással vidámabb az Arvisura-SEO - Keresőoptimalizálás pillangószív kifejezésre. Tartalom marketing, organikus Google első hely, az első honlapszervíz Budapesten. Laptop töltő - Asus akku csere - Dell notebook szerviz. Télikert és terasz weboptimalizálás: Lenovo laptopszerviz. Notebook alkatrész javítás és szervíz.

Virtuális szerverek - VPS

A XEN szerver virtualizáció révén olyan partíciók létesíthetők a budapesti szerverparkban elhelyezett hardveren, amelyek külön szerveregységként működtethetők és értékesíthetők a tárhelyszolgáltatás keretében igényes felhasználók számára. Ezeket a lokalizált egységeket virtuális szerverként értékesíti a tárhelyszolgáltató az ügyfél felé, akik rendszergazda (operátor, root) szintű hozzáférést kapnak az emulált szerverhez. A VPS (virtual private szerver) költséghatékony, mivel redundáns konstrukcióban használja fel a fizikai gép erőforrásait, így optimális az időkihasználás és az adatforgalmi terhelés.

Weboptimalizálás - Google első helyre kerülés

Pillangószív - Arvisura

Arvisura-SEO blog: marketing szövegek és PR-cikkek a szemantikus, tartalmi alapú Google keresőoptimalizálás új elmélete szerinti linkelhelyezés céljából létrejött blogban. Eredetileg a pillangószív kifejezésre írták ki az első honlap optimalizálás-versenyt, amelyen Balla D. Károly weboldala az 5. helyen végzett (de ő lett a 9. és 10. is). Ezen felbátorodva az amatőr SEO-szaki 2008-ban szakvégzettségű személyi titkára segítségével kidolgozta a kreatív linképítés Arvisura elméletét, amelyet az indiai mítikus alakról, az Igazmondó Pillangószívről neveztek el, és amely a gyakorlatban a látens szemantikai indexálásra alapozott linképítésben vált valóra

A weboldal témája és kulcsszavai: arvisura igazmondás, pillangószív SEO verseny, honlapoptimalizálás, hatékony linképítés, bdk, balla d. károly keresőmarketing tanácsadó, weboldal keresőoptimalizálás, keresőbarát weboldalak optimalizálása, linkmarketing, céges budapesti honlap szerviz, prémium linkek, weblap, seo-verseny

Linkmarketing, keresőmarketing

A Google első helyre kerüléshez és a sikeres linkmarketing-kampány lebonyolításához megfelelő technikai háttérre van szükség. Ilyen például a massziv CMS tartalomkezelő rendszerek segítségével megjelentetett Public relations kampány.cAz ügyfélnévsor alapján létrehozott adatbázis kezelése a prémium linkek több ezres, tíz- vagy százeres nagyságrendben történő azonnali kihelyezését nem biztosíthatja, ez jelentősebb web-támogatást igényelne, különösen, ha megfelelő dokumentáció (pr marketing visszajelzések, nyomon követés, időrendi statisztika) is kíséri a keresőmarketing folyamatot. Éppen ezért érdemes a megfelelő technológiai háttérrel rendelkező professzionális szolgáltatónál megrendelni a SEO-szolgáltatás biztonságos irányítását és ellenőrzését Budapesten. Lásd még: Link elhelyezés PR-cikkben - linkmarketing.

 

Honlapszövegírás, PR-cikk megjelentetés ára

seo honlapA honlapszerviz SEO-szolgáltatásai

Balla D. Károly optimalizált weboldala linképítéshez

A https:// protokol alatt újraindított és az oldal-élmény algoritmus miatt 2021-ben újraoptimalizált UngBereg portálon kárpátaljai seo-szakértő fáradozik a Google helyezés javításán a white hat keresőmarketing és kontextus alapú kreatív linképítés módszereinek alkalmazásával. Az organikus találatok helyezése javítható, vallja, és tartalmi honlapoptimalizálást végez a legeredményesebb eljárásokat rutinosan alkalmazva. De ez csak a felszín, a mélyben szemantikai alapú szakszerű weboldal optimalizálás folyik a terasz manzárdján. SEO 2021 nyara: PR-cikk elhelyezés, keresőmarketing tanácsadás, szemantikus prémium linképítés, marketing-szöveg írás. CM = tartalommarketing. Üzleti célú linkmarketing. Budapest Terasz Szolgáltatás: Helyezés javítás, első találati oldalra kerülés a fogalmi háló csomópontjába való Google előresorolás módszerével: budapesti céges honlapot optimalizál első helyre a SEO-szakértő Kárpátalján.

© balla d. károj