Balla D. Károly

Keresőmarketing 2019

Tiszta ivóvíz - klór-dioxid - fertőtlenítés

A ClO2 fertőtlenítő hatása az ivóvíz első seo-kezelésben

Ivóvíz fertőtlenítő szerek használata az iparban és otthon

Vízfertőtlenítés - házi visztisztítók, szűrő berendezések

Higiénia

Ivóvíz fertőtlenítés a kórházban - seo blog

honlap optimalizálás

szemantikus weblap optimalizáció és prémium linképítés

06. máj. 22.
Személyes üzenetek

Belterjes Megjött a Mozgó Világ. Kicsit megkurtították múlt havi jegyzetemet, a lényeg persze megmaradt így is; meglehet, hogy szokásom szerint kicsit túlírtam benne a dolgokat, de ide mégis a teljes szöveget teszem fel: Avantgárd szülőföld. Ez, ha jól számolom, már a 18. naplóm a Mozgónál. Lassan könyvnyi anyag. Mint ahogy nem egy, hanem két könyvnyit is kitenne, amin most újra dolgozom: a ±2000 cím alatt tervezett kötet kézirata, 7 év krónikája. Igencsak sokat kell húznom belőle, hogy a fontosabb események és tendenciák kellő hangsúlyt kapjanak a sok részlet között.

*

Úgy tűnik, csak kirándítjuk magunkat Manzárdunkból az Ünnepi Könyvhétre (amely testvérek között is csak 5 napot tesz ki: jún. 8-12, ez a legrövidebb magyar hét). Legfőbb apropó: Beszédes István meghívása a dr. Tóth (Retus) c. interakció anyagaiból készült könyv dedikálására. Kicsit félek az utazástól és a sok-sok órás várakozástól a határon, de egyben vágyom is már rá, hogy néhány kedves kolléga kezét megszoríthassam és szót válthassunk. A délvidéki cimborákkal mindig is nagyon jól megértettük egymást (jobban, mint az itthoniakkal), úgy külön öröm, hogy körükben lehetek.

Apropó itthoni irodalmi berkek. Barzsó Tibor telefonhívása: megkérték, hogy nézze át a Magyar Irodalom Évkönyve c. kiadvány kárpátaljai vonatkozású szócikkeit. Több hibát és pontatlanságot, elavult adatot is észrevett, persze az összes érintettet nem telefonálhatja végig, de legalább a barátait. Felolvasta a mi szócikkeinket is. Bediktáltam a javításokat, új telefonszámokat, emaileket, webcímeket.

Tudni kell, hogy a kárpátaljai adatokat néhány évig én szolgáltattam az Évkönyv számára, aztán egy idő után nem tudtam a kínált feltételeket elfogadni, lemondtam a dolgot, azóta ez a Dupka reszortja. Ő meg úgy törődik ezzel is, mint sok mással: minél kevesebb munkával letudni, aztán felnyalni a honort, "oszt jónapot". Egyes adatokat frissít, másoknak nem néz utána, az új könyveket még beírja, de telefonszám, email, webcím már kívül esik az érdeklődésén és figyelmén. Én is és Éva is kb. 4 éve megszűnt emailcímünkkel és mobilszámunkkal szerepeltünk az anyagban (ezeket a váltotzásokat különben még a MÉKK titkárságán sem hajlandóak tudomásul venni: az utoljára 2002-ben működött címemre küldik a leveleiket...). Tibornak szép türelmesen diktálgattam az új adatokat, mivel ő maga nem internetezik és nem emailezik, így mindent betűzni kellett. No jó, elnyomtam magamban az ellenkezést. Néhány óra múlva azonban újra felhívott, hogy az intézményi részben az időszaki kiadványok között szerepel a netPánsíp, jók-e az adatok. Nem jók. És a netPánsípot évek óta nem frissítem, illetve ezen a néven utoljára 2001-ben futott a lap, azóta egy egész kis virtuális birodalmat építettem és sokkal újabb "időszaki kiadványaim" vannak, de ezekről persze "nem tud" a jegyzék. A dolog most már feldühített: a mindent elvállaló (és mindenben trehány) Dupka tucatnyi intézmény élén számos fizetett munkatárssal, irodákkal, a magyarországi forrásokból finanszírozott korlátlan internet- lehetőségekkel rendelkezik, csak kattintania kellene neki vagy valamelyik sameszának, és minden adat azonnal rendelkezésére állna, ehhez képest én magánemberként betűnként diktáljam végig az összes http://-t és @-ot szegény Tibor bácsinak, akinek az egészről fogalma sincsen. Hát nem, mondtam az újabb téves adatok hallatán, káromkodtam egy nagyon cifrát és kértem Tibor bácsit, írja oda a korrektúra szélére jól láthatóan az LFS vagy NYASGEM betűket azzal, hogy ezt üzenem Dupkának.

Annak is hírét vettem, hogy a Beregi Hírlapban állítólag megjelent valamilyen anyagom. Ami ezért furcsa, mert én hosszú évek óta nem küldtem nekik semmit, ők meg nem kértek sem újat, sem hozzájárulásomat valami régebbi közléséhez. Emaileztem Zubánics Lacinak: mondaná meg, miről is van szó (a lap nincs fenn a neten és nem is jár nekünk; tiszteletpéldányt meg persze nem küldtek...) Várom a válaszát...

Ezek ilyen kárpátaljasi dolgok, amelyekkel időnként igencsak megtelik tököm, burám, hócipőm. Ilyenkor dohogok egy sort és arra gondolok, mit kellene még tennem, hogy még ennyire se legyek benne ezekben a dolgokban.


Az én Európa-zászlóm

Nem találtam eléggé meggyőzőnek azt az új Európa-zászlót, amelyről itt írtam egy kis jegyzetet, és amely így fest:

Ezért aztán alkottam egy újat. Szerintem az enyém sokkal szebb, azon kívül madár képében mind a 25 tagország szerepel rajta.

Május 9-én volt Európa napja, 13-én a madarak napja, az összesen 22,  így mától kezdve május 22-én lesz az én Európa-zászlómnak a napja!

Annyira tetszik, hogy még egyszer betűzöm:

Lobogtassátok ti is!!

HOZZÁSZÓLÁSOK írása és olvasása

MegaDöntő

Akkor mi is történt este 7-től addig, hogy Novák Péter táncolni kezdett az asztalon?

BESZÁMOLÓK ÉS VÉLEMÉNYEK

Szakadjon a Fidesz!

Elek István nyíltlevél-író, Orbán Viktor volt tanácsadója most volt tanácsadóként azt tanácsolja (röviden, hosszan), amit hajdan énekelt a beates magyar úr, úr, úr, tudniillik hogy szakadjon a, szakadjon a húr, húr, húr. Vagyis a Fidesz. Legalább kettőbe. Egy vidékcentrikus konzervatíz és egy (urbánus?) szabadelvű konzetvatív pártra.

Keveslem. Még a három is kevés

- Háromba vágtad, édes, jó Lajosom?
- Háromba? Nem. Négy egyforma darabba vágtam...

Igen, szerintem a Fideszt minimum négybe kell vágni, mint az Őrnagyot a Tótékban, vagy mint hajdanán Koppányt. Akkor juthatna négy vármegyének, egy kerülhetne Debrecen városkapujára, hadd örüljön Kósa.

És hátha kikeveredne már végre egy pártocska a haladó nemzeti liberálisoknak is.

Honlapok Google-optimalizálása

Tiszta ivóvíz - víz fertőtlenítés

A klór-dioxid ivóvíz fertőtlenító szer használatát leíró weboldal Google helyejéseinek javítása keresőmarketing eljárásokkal.

Balla D. Károly: Avantgárd szülőföld

Content marketing - szövegleírás: Avantgárd szülőföld c. esszé. Balla D. Károly: webnapló. Honlapok Google-optimalizálása és organikus forgalomnövelés Vízfertőtlenítés Klór oxid ivóvíz fertőtlenító szerrel témában. Tartalommarketing eszközökkel operáló Seo blog. Prémium linképítés ára ezekben a témáékban: Tiszta víz kezelés, klórdioxid, . Kárpátaljai magyar Könyv és Irodalom. Tiszta ivóvíz - PILLANGÓSZÍV: klór-dioxidos fertőtlenítés, technológia ivóvízkezelés, seo, google helyezés javítás, keresőmarketing, honlap optimalizálás



Ivóvíz fertőtlenítés klór dioxid vízfertőtlenítő szerrel

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0