Balla D. Károly
FRISSEK:

PR-cikkek megjelentetése

A helyezésjavító linket szövegében tartalmazó keresőmarketing és Public relations cikk elhelyezésének ára 2020-ban kedvezően kalkulálható.

tartalommarketing

Laptop akkumulátor toltő

áramátalakító és akkutöltő gyanánt szolgáló notebook AC adapter budapesti laptop szervizből

weboptimalizálás: laptop akkumulátor töltő - laptopszervíz budapest elit ajánló seo blog

Terasz fűtés - Manzárd infra

medencefedés, terasz beépítés - gyártási és fűtési technológiák - pergola: kültéri teraszfűtés

infrapanel tűtés előnyei

mi a manzárd

06. febr. 26.
szabad fórum | hozzászólás

Közélet Bevallom, nem számítottam arra, hogy Válaszlevél Orbán Viktornak c. jegyzetem, illetve maga a bele épített válasz ekkora feltűnést kelt. Rengetegen elolvasták a Blogtéren (lásd), ahol tegnap este egy időre az enyém lett a "vezérblog", de ennél is többen klikkeltek rám a NolBlog-ban (lásd), és nem kevesen itt, a tegnapelőtti (laptopon írt) naplójegyzetemre. Együttvéve (feltéve, hogy külön olvasótábor érte el a három oldalt) vasárnap délelőttre bő nyolcezer letöltést regisztráltam, ami persze csalóka, mert a hozzászólók például többször is lehívták az oldalt. De ha nagyon szigorúan csak a felét veszem és négyezer egyedi olvasót számolok, az is szép szám egy kis cikk esetében. A hozzászólások száma a hármas összesítésben közelíti a kétszázat.

A NolBlogon a nagy nézettséget egyébként annak köszönhetem, hogy az OnLine kiadás szerkesztője egy kis beharangozót kitett a címlapra a megfelelő linkkel, így a NOL olvasói nagy számban rákattintottak a figyelmet felkeltő címre. Most is be vagyok linkelve a Vélemény rovatban. Az admin-felületen ilyenkor mindig látom, ahogy megugrik a cikkem nézettsége.

nolblog megszűnt vélemények

Ami ennél is jobban meglepett, hogy a két leglátogatottabb magyar internetes portál, az Index és az Origó fórumában egyaránt külön topikot nyitottak "nekem", és rövid idő alatt annyi bejegyzés született, hogy elolvasni sem győztem. Lásd a topikokat: index | origó. Mivel a nyitó üzenetek a teljes cikkemet tartalmazzák, ez újra többezres olvasói tábort jelent. Mindezeknél csak egy meglepőbb dolog történt: mielőtt a blogjaimban megjelentettem volna, magát a levelet 3 országos lapnak küldtem el, de még csak nem is reagált egyik sem. Most utólag, a blog pörgését tapasztalva már mutattak néhány helyről érdeklődést, így talán mégis lesz valami "nyomtatott nyoma" is a dolognak. Lehet, ha elsőre valamelyik lap közli le, az nem kelt ekkora feltűnést. Mégis inkább kedvemre lett volna, mert így az egész kicsit lecsúszott a politikai bulvár szintjére, és ez nem feltétlenül egyezik ízlésemmel és eredeti szándékommal. Ugyanakkor a "felhajtásnak" persze örülök, nem is annyira azért, mert hízeleg a hiúságomnak, hogy a magyar internetes közérdeklődés fókuszába kerültem 24 órára (vö. Warhol ide vágó megállapítását!), hanem mert bekerült a köztudatba, hogy Magyarország határain túl sem gondolkodik mindenki egyformán és nem mindenki vevő a mostani magyar politikai jobboldal propagandájára.

Mellesleg elképzeltem, hogyan reagálnának egy ugyanilyen levélre más kárpátaljai értelmiségiek: először is elolvadnának a gyönyörőségtől, hogy a rajongott O.V. elnök úr személyes üzenetével megtisztelte őket, majd megejtették volna a soron következő decemberötödikebrühühű-tipródást, végül nem mulasztották volna el kárhoztatni a jelen magyar kormányzatot valamilyen aktuális bűnéért. Mindezt egy újságcikkben (na, most ötletet adtam...) Sejtésem szerint a Fidesz épp ilyen nyilvános hűségnyilatkozatokra számított, annyira csak nem lehetnek toták, hogy csupa szlovák és ukrán állampolgárnak postáznak szavazásra felhívó levelet. Vagy mégis?

A rengeteg hozzászólásból semmilyen igazi következtetést nem tudok levonni. Sokan, mint más ügyekben is, zsigerből reagáltak, anyáztak (esetemben inkább apáztak), már konkrét fenyegetést is kaptam egy beregszászi földitől, aki kilátásba helyezte orrbaveretésemet. Voltak, akik naivitásukról tettek tanúbizonyságot, úgy tűnt, egyszerűen nem értették meg a dolog lényegét. Akadtak, akik logikusan érveltek pro és kontra, bár azt hiszem - és megint csak nem rólam van szó - a menthetetlent elég nehéz volt mentenie azoknak, akik engem támadtak és ellenemben védték Viktort, az Ügyet és a Magyarságot. Legtöbbször el is terelték a témát a jegyzetem tárgyát képező konkrétumról.

Az engem mocskóló, lesajnáló, összeszidó, fenyegető, kiközösítő, lebérencező hozzászólások egy éles helyzetben és egy ennyire konkrét politikai színezetet viselő ügyben - sajnos - teljesen természetesek. A hithű elkötelezettség gyakran párosul primitivizmussal, arroganciával - és akkor jön az odamondogatás. Sajnos nem mindig tudtam komolyan venni az írásom iránt elragadtatott, engem dicsérő, olykor ömlengő észrevételeket sem. Ezek mögött is gyakran éreztem az ellenkező pártérdeket, elkötelezettséget. Hogy "jól beszóltam a Fidesznek", abból sokan tévesen azt gondolják, hogy ettől már "az ő kutyájuk kölyke" vagyok. Hiába utaltam rá a levelem legvégén, hogy ha hasonló ostobaságot követ el, akkor a másik oldallal sem lennék kíméletesebb. Hogy most egyesek engem egyértelműen "besorolnak", az valamelyest zavar, de kibírom.

Ha belegondolok, végül is nem történt más, minthogy a fiúk feladtak egy nagyon magas labdát, én pedig lecsaptam. Máskor tessék jobban szerválni.

Válaszlevél Orbán Viktornak

Balla D. Károly: Manzárd. Kárpátalja, kárpátaljai, Válaszlevél, Orbán Viktor, Ungvár, határon túli magyar, magyar kisebbség, Ukrajna, nemzeti, google első hely: fehér tulipános forradalom, BDK Válaszlevél Orbán Viktornak c. jegyzet visszhangja, 2006. Webnapló - a kárpátaljai magyar író műhelye.

A Fehértulipános forradalom kezdete

Előzmény: a több tízezres CEU-tüntetés április 9-én a Kossuth-téren. Áder János aláír, és emiatt aznap este spontán tüntetés a Sándor-palotánál 2017. április 10-én.

PR-cikk elhelyezés ára 2020

Link- és cikkelhelyezés, árak 2020-ban. Hogy mennyibe kerül a PR-cikk megjelenés, sok mindentől függ, minden helyzet egyedi, mód van engedményes ár megállapítására. Az állandó ügyfelek és SEO-kollégák kedvezményt kapnak, mint ahogy nagyobb, több cikkre vonatkozó megbízás is 10-20 %-os árengedményt jelenthet a megrendelő számára. Kiemelt téma: infra webáruház

Laptop akkumulátor töltő – Notebook szerviz Magyarország, Budapest 13. kerület, Angyalföld

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0