Balla D. Károj / Károly UngParty Virtuáléja. | A szerző aktuális blogja: BDK BLOG | Keresőoptimalizálás: BDK SEO SZAKEMBER

Blog archívum + SEO keresőoptimalizálás

Balla D. Károly blogarchívuma: napló, könyv, irodalom, közélet + aktuális SEO honlap optimalizálás. Google előresorolás
Archívum: BDK naplójegyzetek 1997 - 2013 (táblázat)

BDK BlogArchívum

Ez az optimalizált weboldal eredetileg régi, első blogom - akkoriban még webnaplónak, netnaplónak hívtuk - egyik főoldala volt. Saját építésű, fapados, rossz szerkezetű, keretek (frame) alkalmazásával felépített statikus html-rendszerként 2002-től 2005-ig volt legfőbb személyes közlőhelyem UngParty Manzárd néven. Eközben 2004-től egyes blogszolgáltatóknál (freeblog, nolblog, blogter - azóta mind megszűnt!) is futott párhuzamosan egy-két blogom, de nagyrészt csak utóközlésre használtam őket. 2006-tól aztán a blog .hu nyújtotta szolgáltatást olyannyira alkalmasnak találtam, hogy ott kezdtem vezetni főblogomat és 2010-ig ezernél több blogposztot publikáltam benne. Ezután tértem át a saját tárhelyen és saját domain alatt működtetett ungparty.net/blog webhelyre, ahol már wordpress motort használtam. Amikor úgy éreztem, hogy betelt, akkor a bdk.ungparty net alatt nyitottam újat - azóta viszont sokkal kevesebbet írok. Az általános, széles tematikájú bloghely mellett számos szakmai és/vagy tematikusat, válogatót, ajánlót, újraközlőt indítottam különböző helyeken, részben saját domain alatt, részben ingyenes szolgáltatóknál (blogspot .com, blog .hu, cafeblog .hu) A legfontosabbak talán ezek:

Weboldal optimalizálás Google kereséshez

Emellett van számos olyan szakmai blogm is, amelyek a SEO, keresőmarketing, tartalmi weboldal optimalizálás és linképítés területén végzett tevékenységem kiegészítéséül szolgálnak. Például:

BDK SEO szakember

bdk 100 blog Gyerekként és ifjúkoromban a természettudományok érdekeltek, egyetemi tanulmányaimat is ez irányban kezdtem, mert a családi példa inkább taszított, mint vonzott, és 22 éves koromig ki is tartottam a fizikusi pája mellett. Az irodalom gravitációja azonban erősebbnek bizonyult, és mintegy harminc éven át ki is töltötte, meghatározza életemet. Ezalatt azzzal hízelegte magamnak, hogy író vagyok, és ezen minden jelző (határon túli, kisebbségi, kárpátaljai) csak szűkítene, rontana. Szerettem hinni, hogy amit csinálok, az nem szorul semmilyen eredetigazolásra. Aztán úgy adódott - 25 meglent könyvem után -, hogy egyre kevésbé kezdett érdekelni az irodalom, annál inkább a SEO. "2011-től ez vált főbb működési területemmé, bár hébe-hóba még publikálok verset, adok interjúkat. A cirka 20 éven át gyakorolt blogírást is csak módjával művelem. Pedig 100-nál több blogom van...

Ez a honlap Google-keresőoptimalizálás alatt áll, ekként részt vesz prémium linképítő programomban, mely olyan kulcsszavakkal igyekszik saját honlapjaimat TOP hejezéshez juttatni, mint

  • keresőmarketing specialista tanácsadása
  • honlap seo szakértő tippjei ingyen
  • online tartalommarketing stratégia
  • prémium linképítés ára - tarifacsomagok
  • Google keresés: első hely, első oldal

Hogy valóban SEO-szakember vagyok-e, azt nem tudom, de a fentieknél speciálisabb kulcsszavakra is jó helyezéseim vannak az organikus találatok között, így sokan megtalálnak és megkeresnek szakmai keresőoptimalizálási tanácsadás, Googlr helyezés javítás, gyors tartalmi honlapoptimalizálás és hatékony prémium linképítés ügyében.

Weboldal optimalizálás - Google első hely

SEO keresőoptimalizálás

honlap seo keresőoptimalizálás

Az intelligens Google keresőprogram része lett életünknek - és nem véletlenül! Kedvenc keresőnk minden jól feltett kérdésünkre választ ad - ám hogy mi található meg és mi érhető el könnyen és gyorsan, az sok mindentől függ. Például, hogy alkalmazunk-e SEO optimalizálást. És hogy keresőbarát-e oldalunk.

Bármely weboldal keresőoptimalizálás - = Search Engine Optimization - révén kerül előre, és ezt mi magunk is befolyásolhatjuk. A keresőalgoritmus sok-sok faktor szerint rangsorol, és az ennek a feltételrendszernek leginkább megfelelő szájtok számíthatnak jó helyezésre. A fontosabb, értékesebb, a keresésünk szempontjából több releváns tartalmat hordozó webhely kerül élre. De melyek a keresőszempontok? - ezzel a kérdéskörrel foglalkozik a SEO keresőoptimalizálás mint komplex, sokrétű folyamat. Művelése sok hozzáértést, elméleti tudást és praktikai tapasztalatot igényel a szakembertől. Bűvebb információk:

Prémium PR-cikk linképítés

pr cikk linképítés

Linkelhelyezés Pr-cikkben - ez még nem prémium minőség. Optimalizált cikkben: máris jobb! Keresőoptimalizálás alá vett weboldalon elhelyezett optimalizált cikk: ez még jobb. De lehet fokozni. A Public relations cikkek megfelelő SEO tanácsadás mellett segítik a weboldal első helyre kerülését a Google keresőben. Ezzel a keresőmarketing = SEM módszerrel a vendégblogoláshoz hasonló eljárás során már régóta fennálló weboldalakra kerülnek ki az KÉSZEN KAPOTT cikkek.

A prémium linképítés keretében elhelyezett SEO PR cikk ára erősen változó. A releváns backlink elhelyezés mint elfogadott keresőmarketing eszköz a korszerű és legális, white hat SEO eljárások közé tartozik. Kérjen árajánlatot a Google első helyre kerüléshez:

SEO honlapoptimalizálás Google előresorolás

seo honlap optimalizálásGoogle Honlap SEO szolgáltatások

Tetszőleges weboldal internetes megtalálhatósága annak függvénye hány link mutat rá. A spontán megtalálás valószínűsége egy logaritmusfüggvány, ennek mérőszáma a PageRank vagy MOZ DA és PA (Domain Authority és Page Authority). Ez összefügg organikus helyezésükkel, amely úgy javítható, hogy tartalomoptimalizálás során a honlap keresőbarát lesz, adott kulcsszavak tekintetében pedig konzisztens és releváns jelleget ölt. Tehát keresőoptimalizálás szükséges a Google előresorolás mtrgs elindulásához.

BallaDK Blog Archívum. A weblap eredetileg a posztumusz kárpátaljai magyar író és SEO-szakértő Balla D. Károly BlogArchívuma gyanánt működött eligazító oldalként. Mostani témája: SEO keresőoptimalizálás - Google előresorolás, PR-cikk linképítés és SEO szolgáltatás altémákkal kiegészítve. Online keresőmarketing tanácsadás BDK honlap Seo szakértő részéről e-mailben vagy Skype-on. A honoldal description meta tagje tartalmazza ezt a kitételt is: a keresőben első helyre kerülés prémium PR-cikk linképítés segítségével. További long tail kulcsszavak: content marketing, keresőoptimalizálás blog, seo honlap optimalizálás, Google első hely, BDK archívum, pr-cikk elhelyezés. Továbbá: személyes napló, megjelent könyv, kárpátaljai magyar irodalom, politika és közélet - határon túli magyarság.

Prémium linképítő projektek 2021

Weboldal Google optimalizálás: addiktológiai konzultáns

Ez az oldal korábban: BDK SEO - Google honlap optimalizálás

© balla d. károj