Linkelhelyezés

link elhelyezés weboldalon - pr cikk tartalom marketing

Laptopok

Megtörtént a honlap első Google-helyre kerülése a többhavi honlapotimalizálás sikereként. Kulcsszó-felhő: Acer laptop hardver szerviz – honlap-seo, Google alapú tartalommarketing eszközei a linképítésben

Linképítő honlap: Asus laptop akkumulátor szerviz

Tartalom marketing szöveg: laptopok

Notebook szervíz

Dell és Acer laptopok javítása - Asus akku töltő

service

Honlap-SEO téma: a laptopszerviz. A budapest szervizben 1 év garanciális jótállással végzik a javítást. A számítástechnikával, személyi számítógépekkell, hordozható hardver eszközök nevével végzett kulcsszavas reprezentáció hatékonyan támogatta a budapesti laptop szervíz céges oldalát és webáruházát 2017-ben, de meglepő, hogy a kétszeresen is helytelennek számító laptop szervíz alak hozta a legtöbb organikus kattintást a kreatív linképítés után.
friss link elhelyezés

<<teljes időrendi jegyzék
BéDéKá Manzárd
a Blogtáren
  NAPI FRISSEK:
BDK. Balla D. Károly Google-első piréz író nem használ újabb írásaiban elipszilont. Itt még igen. A blog arcívum a kárpátaljai magyar író alkotói műhelye volt 2006-ig. Google kulcsszavak: Laptop szerviz, tartalommarketing, elipszilon, arvisura honlap optimalizálás és Asus notebook javítás -, kárpátaljai magyar irodalom, arvisura könyv letöltés, elipszilon, piktor, magyar festő, tanár, vizsga, tétel, kép, Acer laptop weblap optimalizálás, terasz és télikert, balla d. károly, UngParty Manzárd

A nagy piktor tucatja

laptop piktorAz öreg Tarajos hatalmas tudású, roppant tehetségű piktor, akinek bűn rosszak a képei. Egy nagy festő, aki elmulasztotta igazi műveit megalkotni, ám a selejteket maradéktalanul legyártotta. Bármelyik szörnyűségét is szemléli az ember, érzi mögötte az átütő erejű művészt, aki sajnos épp most nem tudott átütni. Most, vagyis ötven éve folyamatosan.

Lehetne akár világhírű is, képei milliókért kelhetnének el az aukciókon. Lehetnének nemzetközi díjai, vagy legalább elérhette volna a kiváló és érdemes művész titulust. De nem. Az ilyesmihez sajna nemcsak óriási tudás és hatalmas tehetség kell, hanem jó művek is. Ilyennek létrehozását azonban Tarajos következetesen mellőzi. Teljes elszántsággal és tudatosan alkot viszont rossz képeket. Hiába no, a kiugró tehetségeknek gyakoriak a mániái. Az övé az, hogy pocsékul fest.

Az öreg Tarajosért rajonganak a tanítványai. Nemcsak azért, mert engedékeny, mert sosem buktat, mert súg a vizsgán és mert puskát ad át a felelőnek a pad alatt. Azt szeretik benne, ahogy tanít. Ahogy elmondja, miként is keletkezik a fény, mitől vannak a színek - és mire való a festészet. Ahogy egyforma lelkesedéssel és átéléssel beszél a szent művészetről és a szakmai apróságokról. A ceruza helyes meghegyezésének problémája számára ugyanolyan fontos és felemelő, mint Az utolsó vacsora megértése.

Tarajosnak kisujjában a rajztechnika ezer mesterfogása, boszorkányosan kezeli az ecsetet, spaklit, félelmetes módon ért a perspektívához és a belső konstrukciókhoz, a színekkel pedig egészen bensőséges, intim viszonyban van. Akár a legnagyobbak. Mindebből sokat át tud adni tanítványainak, legalábbis jóval többet, mint amennyit képes felvinni papírra, vászonra.

Az öreg Tarajos nyolcvan felé jár, de jól bírja magát. Két helyen is oktat, néha még magántanítványokat is vállal. Városszerte ismert sudár, fiatalos alakja ugyan kicsit megtört az évek súlya alatt, néha előveszi a lumbágó, de a munkában nem ismer betegséget, gyengeséget, öregséget. Naponta elmegy a műtermébe, dolgozik tanítás előtt, tanítás után.

Ha valahol feltűnik bajszos, lobogó hajú, hőségben is micisapkás, felöltős alakja, az emberek összesúgnak. Ott megy a nagy festő. Akinek rosszak a képei.

Amikor egy újabb tanintézetben elvállalta a művészettörténet tanítását, s az első év elteltével közeledett a vizsgáztatás napja, bekopogott a tanügyi prorektorhoz, megérdeklődni, mi itt a szokás.

- Mondd, Gyulám, hány tételt készítsek a vizsgára?
- Te hányra gondoltál, Laci bátyám?
- Én egyre.
- Egyre??? Az kevés lesz… Hány tanítványod van?
- Tizenegy.
- Akkor azért minimum tizenkét tétel csak kell.
- Úgy gondolod?
- Igen, minden diákra számítva, plusz egy tartalék.
- Jó, akkor tizenkét tételt készítek. És mondd, Gyulám, hány kérdés legyen egy tételben?
- Te hányra gondoltál, Laci bátyám?
- Én egyre.
- Öööö, azért az kevés lesz. Lehetne három?
- Az meg sok.
- Jó, akkor kettő.
- Rendben. Tisztázzuk még egyszer: tizenkét tétel, és tételenként két kérdés. Jó lesz így?
- Tökéletes, Laci bátyám.

Az öreg Tarajos hazaballagott, egész este szorgosan dolgozott a váratlan feladat megoldásán. Őszintén szólva nem tudta, mi végre ez a nagy felhajtás, ez a sok fölösleges vizsgatétel. De azért elkészítette őket becsületesen. Előbb megtervezte a méretüket, ügyelve a szélesség és a magasság aranymetszésű arányára, aztán berajzolta a hálót a közepes vastagságú rajzlapon, éles ollójával egyesével kivágta a csinos lapkákat, majd megfelelő tuskihúzót keresett és nagy műgonddal mindre rápingálta a kérdéseket.

Másnap reggel az alkalmi vizsgabiztos kisebb megütközéssel szemlélte, amint az öreg Tarajos a vizsgázók elé kisorakoztatta a tételeket. Mivel teljes természetességgel írással felfelé rakta őket sorba, azonnal látszott a lényeg. Mind a tizenkettőn pontosan ugyanaz a két kérdés szerepelt.


Megjelent: Népszava, Szép Szó melléklet, 2006. júl. 29.

Linkelhelyezés weboldalon. Pr-cikk megjelentetés

A nagy piktor tucatja

Balla D. Károly Elipszilon

Balla D. Károly első piréz író nem használ írásaiban elipszilont. A blog a kárpátaljai magyar író alkotói műhelye. Pillangószív, elipszilon, arvisura honlap optimalizálás és duguláselhárítás, kárpátaljai magyar irodalom, arvisura, elipszilon, piktor, festő, tanár, vizsga, tétel, kép, laptop akku weblap optimalizálás, télikert, balla d. károly, UngParty Manzárd, link elhelyezés SEO weboldalon - prcikk tartalom - online marketing

   Ezeket kiemltem:

a Kettenklubban:
     Berniczky
MÁS:
     seo weboptimalizálás
Linkgyűjtemányek:
     karpatalja.blog.hu
     karpatajairodalma
Legutóbbi könyvem:
könyv

 

Hozzászólások ehhez az oldalhoz >>

Általános hozzám szólások: a Fórumban - az Üzenőszobában

Linkmarketing - Linkfelhő | Linképítés ukrajna | Linkfelhő-laptop-laptop

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0