Virtuális HonlapSzerviz Budapest

Weboldal szolgáltatás. Google SEO keresőoptimalizálás

A Virtuális HonlapSzerviz budapesti cégek számára nyújt SEO-szolgáltatást: honlap optimalizálás + linképítés, PR-cikkek.

Minden honlap optimalizálható.

Weboldal szolgáltatások

budapesti cégek, vállalkozások részére. Honlapelemzés, keresőmarketing tanácsadás, tartalomfejlesztés és linképítés a jobb helyezések eléréséhez.

Honlapelemzés Seo szempontból

Minden weblap fizikai-technikai paraméterei könnyen lemérhetők. Teszt programmal mérhetjük meg a honlap sebességét, például azt leghosszabb időtartamot, amíg egy 4G hálózaton működő mobiltelefonra letöltődik a felhasználói élmény, Megállapíthatjuk továbbá azvírott szöveg és a programkódok arányát, ellenőrizhetjük, tartozik-e a portá hoz honlaptérkép, rendelkezik-e meta tagekkel... Lényegében meg tudjuk állapítani, hogy léteznek-e azok a szükséges elemek, amelyek hiányában a weblap nem teljes értékű. Ám ennél sokkal fogasabb kérdés, hogy mi ezeknek az elemeknek a tartalma. Ennek vizsgálata szakértelmet kíván, méginkább annak megállapítása, hogy ezek a tartalmak megfelelnek-e a keresőszempontoknak azokra a kulcsszavakra nézve, amelyekkel a website előkelő pozíciókra aspirál. Arról, hogy milyen szempontok alapján és hogyan történik a vizsgálat, arról itt olvashatók részletek: Kereső és marketing szempontú honlap elemzés.

Havidíjas keresőoptimalizálás

A honlapok keresőoptimalizálása kifejezés pontosan fejezi ki a folyamat lényegét, ha azonben nem tesszük hozzá, mire irányul a tevékenység (és a szolgáltatás), vsak a puszta szakszót használjuk, akkor félreérthető, olybá hahat, minha magát a keresőmotort akarnánk optimalizáció alá vonni. A Search Engine Optimization azonban nem ezt jelenti, az Engine nem tárgy, hanem viszonyhatározó, tehát a keresőeszközhöz, keresőeszköz alá, keresőmotor szerinti, szempontú stb. optimiizálásról van szó, ennek rövidítése a SEO és a pontos fordítás az eszköz néven nevezésével az lehetne, hogy Google szempontú weboldal kereső optimalizálás, az adja vissza azt, hogy az oldalt magát és az online visszacsatolásokat akként javítgatjuk, hogy az organikus találatok közti helyezések is javulásnak induljanak a tartalomfejlesztés és link building révén. A megbízás általában havidíjas, és eredménye az előresorolás. Keresse a szakértőt, és megtudhatja, ennél a SEO szolgáltatásnál mi a havidíjas keresőoptimalizálás ára Ft-ban vagy €-ban.

 

 

Az internetes tartalom relevanciája és kereshetősége a döntő.

SEO keresőoptimalizálás Google

keresőhöz az első oldalra, első helyre kerülés érdekében. Nincs megelégedve internetes jelenlétével? Senki sem talál rá szakmai szolgáltatást kínáló portálra, az árucikktől roskadozó új webáruház kínálatára? Mi a teendő? - A Virtuális HonlapSzerviz elve, hogy minden weboldal optimalizálható, minden kulcsszavas pzíció javítható a tapasztalt, a Google keresőszempontjait jól ismerő honlap-SEO szakértő igénybe vehető segítségével, aki jelenleg tartalommarketing alapú linképítő eszközökkelaz alábbi projekteken dolgozik.

A szemantikus linképítés stratégiája

Honlap keresőoptimalizálás lépésről lépésre

LINKÉPÍTÉS. Az itt ajánlott és a hiperlinkre kattintva elérhető olvasmányban a leírtak alapján a kezdő webészek és honlapászok számára lépésről lépésre haladva sorban megismerhetők a fentebb tárgyalt webtecnikai eljárás legfontosabb szempontjai és azok a gyakorlati teendőket, amelyeket a munka során érdemes elvégezni. A szakcikk ezeket a lépéseket emeli ki, hangsúlyozva: ez egy saját stragiát követő komplex műveletsor.

 1. lépés a weboldal elemzés; a munka előtt a kliensoldalt alapos honlapelemzés alá kell venni, a vizsgálat minten tech és content hibán túl megmutatja, milyen keresőszavakra nézve mutatkozik relevancia-hiányosság
 2. lépésként kiválasztjuk az organikus linképítő munkába bevonni kívánt lapokat; ezek lesznek a projektoldalak, rendszerblogok és perifériák
 3. lépés: új tematikus weboldalakat készítése a projekt számára
 4. a céloldal jellegzetességeinek rálényegítése a a projektoldalakra a fogalmi háló gócpontjainak megfelelően.
 5. lépés az állandó linkek kihelyezése releváns kontextusba ágyazva
 6. rendszerblogok beindítása, szakmai és pr-cikkek publikálása
 7. maguknak a projektoldalaknak a kulcsszavas optimalizálása
 8. lépés: a linkhálózatot képező webrendszer finomhangolása a szemantikus összefüggések mintázata szerint.

Forrás: Google szempontú keresőoptimalizálás lépésről lépésre

Weboldal szolgáltatás Budapest

 Virtuális élőlánc Budapesten

E honlap eredetileg Balla D. Károly online politikai performansza keretében készült, tiltakozásul a budapesti József Attila-szobor áthelyezése és a Kossuth-tér teljes átrendezése ellen. Az akció során virtuális élőlánc jött létre a Google keresőtalálati listáján. A tiltakozó szöveget tartalmazó weboldalak elfoglalták a Google első oldalát azokkal az előre eltervezett kulcsszavakkal, melyek kifejezték a tiltakozás lényegét. A tiltakozás + József Attila + szobor és több hasonló kulcsszó-kombinációval az akkor készült honlapok némelyike ma is benne van a TOP10-ben. > BDK tiltakozó szövege: Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen. A sikeres performance után a weblapot készítője SEO-munkája szolgálatába állította.
Virtuális élőlánc József Attila szobra körül

Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen

Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati javaslatot nyújtottak be. Elképzelésük törvényerőre emelkedése esetén vissza kellene állítani "a tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotát" - ez többek között az ott található közismert és közkedvelt József Attila-szobor eltávolítását is jelentené.

A magam módján ezúton internetes akció keretében indítom el tiltakozásomat az ellen, hogy a több mint 30 esztendeje „a rakodópart alsó kövén” békésen üldögélő kedves költőmet valamely idióta politikai felforgatótevékenység keretében méltó helyéről elmozdítsák.

December 3-áig teljes intenzitással folytatandó tiltakozó akciómnak azzal kívánok nyomatékot szerezni, hogy a Google keresőben publikációimmal elfoglalom a bizonyos keresőkérdésekre adódó találati listák élmezőnyét. Tervem: elérni azt, hogy javarészt e tiltakozás szövegei jelenjenek meg a következő keresőkifejezésekre:

 • virtuális élőlánc
 • élőlánc József Attila szobra körül
 • tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen
 • József Attila szobra - tiltakozás

Akciómhoz bárki csatlakozhat, tiltakozásom szövegét és emblémáját szabadon terjesztheti, népszerűsítheti, megoszthatja vagy újraközölheti - roppant fontos, hogy mindez az oldalamra mutató link megadásával történjék (ha mód van szöveges link elhelyezésére, az a fentebb megadott keresőkifejezések valamelyike legyen!). Örömmel fogadok továbbá minden híradást, említést, akár csak egy puszta linket is. 

Balla D. Károly
2011 októbere
Ungvár

Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen

 

Erre a hosszú kulcsszóra még 10 évvel az akció után is (2021) a tiltakozó szöveget tartalmazó wabhelyek sorakoznak az első oldali Google-táblán:


A tiltakozó akció emblémája:

SEO szolgáltatás: havidíjas keresőoptimalizálás

Virtuális HonlapSzerviz Budapest. Online Google SEO szolgáltatások. Virtuális élőlánc József Attila szobra körül - Bp. Havidíjas SEO Szerviz szolgáltatás ára. SEO keresőoptimalizálás - Google. Keresőmarketing tanácsadás és egyéb web service: honlap elemzés, honlap optimalizálás és linképítés. Előresorolás - első helyre kerülés.

© Virtuális szerviz 2021 - Balla D. Károly SEO szakember