MI A PÁNSÍP HANGSZER?

Pánsíp irodalmi folyóirat Kárpátalján + honlap keresőoptimalizálás Budapest

Ez a weboldal a mi a pánsíp kulcsszóra keresve az első 10 Google-találat között szerepel. Te is így találtál rá! Eszerint mások ugyanígy ide kattintanak. Ha érdekelt vagy a témában, érdemes itt hirdetned, PR-cikket elhelyezned a saját honlapodra mutató linkkel. Keress > levélben < vagy küldj > üzenetet web-szolgáltatások ügyében. Keress akkor is, ha saját honlapod Google-helyezését szeretnéd javítani valamilyen kulcsszóra nézve - lehet pl. pánsíp vásárlás budapesten. A keresőmarketing legális módszereivel elérhető a bevételnövelés. Kreativitás, hatékonyság! Cél: az organikus keresőtalálatok oldalán az első hely!

Mi a pánsíp?

A pánsíp különböző hangolású ajaksípokból összeillesztett fúvós hangszer. Ősi eredetű zeneszerszám, a görög mitológiában Pán pásztoristen hanszere, neve is innen ered. Mai változatai Dél-Amerikában, a Balkánon, az alpesi vidékeken népi hangszerként használatosak (megtalálhatók Afrikában, Ázsiában, Óceániában is). Anyaga lehet fa, csont, agyag... Vannak csupán néhány sípból álló verziók, de állhat 2-3 sorba rendezett több tucatnyi sípból is.

keresőoptimalizálás budapest | régi Virtuális Pánsíp Szalon 2001-2003 | PánsípSzalon 2004-2006 | Balla D. Károly idézetek | twinoxide clo2 SEO

pánsíp hangszer
pánsíp hangszer
Balla D. Károly író 1993-ban alapított Pánsíp címen kulturális magazint Kárpátalján (Ungváron), mely idővel irodalmi periodikává vált. 2000-ig jelent meg nyomtatásban, majd az internetre költözött netPánsíp címen, ahol 4 évig működött digitális irodalmi folyóiratként. Ugyancsak BDK alapította feleségével, Berniczky Évával a Pánsíp Irodalmi Szalont, mely pár év működés után szintén a webre költözött virtuális formában és internetes projekteknek adott helyet. BDK újabb írásaiban nem használja az el-ipszilont, nevét is Balla D. Károj alakban írja.

PÁNSÍP SZALON

Ez az oldal a fenti címen 2004-ig szolgált Balla D. Károly irodalmi interakcióihoz színterül.

A szalon névadója, a Pánsíp előbb nyomtatott folyóiratként, majd almanachként, végül digitális iratfolyamként működött; később a hasonnevű virtuális irodalmi szalonnal összeolvadva tematikus szövegsorozatok és internetes irodalmi interakciók színterévé vált:
- A JELEN WEBHELYEN. Később BDK blogjaira és más oldalira vitte át internetes akcióit, irodalmi játékait.

Legfontosabb új oldalai az itt látható linkekről nyílnak.

balládium - pánsíp

A rendszer fontosabb, gyakran frissülő oldalai Főbejáratok, gyűjtőlapok
BDK Balládium irodalmi Blog
leginkább csak irodalom, versek, novellák, tárcák, jegyzetek - digitális szövegarchívum
BDK napi Blog + seo
ha nem is napi, de aktuális naplójegyzetek, BDK főblogja
UngParty Virtuális, seo
a rendszer főportálja, átlépés a fontosabb elrendszerekbe, blogokba
BDK elipszilon nélkül. Új blog
limerickek, pikáns kecskerímek, bökversek, C-dulok - rövid szövegek archívuma + frissek
BDK: honlap optimalizálás
új érdekességek + archívum - komplex bázisblog
Balládium Birodalom
könyvek, életrajz, linkek - Balládium weBirodalom főbejárata
BDK Online web optimalizálás
havi vagy negyedévi válogatás írásaimból
Kárpáti Vipera News
baszkurációs gonzó kekecblog
Blogfő (+optimalizálás)
fontosabb írások, közlések
Piréz Kárpátalja-blog: arvisura
mert piréznek lenni jó - még Kárpátalján is
seo: bdk web, pr blog
ajánló és weboptimalizáló Seo-blog
Virtuális UngBereg
Berniczky Éva + Balla D. Károly
BDK irodalmi munkássága mellett évek óta foglalkozik a honlapoptimalizálás és keresőmarketing elméleti és gyakorlati kérdéseivel, számos weboldalt juttatott a Google találati lista élére a legkülönbözöbb keresőkérdésekkel. Félszáz szakmai blogja működik, itt a legfontosabbak elérhetősége szerepel >

Az ivóvíz fertőtlenítési eljárás: ClO2

A víz szállítása, elosztása során a belvizek esetén alkalmazandó vízfertőtlenítés.
Ivóvíz szabályzás, vízminőség szolgáltatás és belső hálózat fertőtlenítése, városi vízelosztás esetében a klórral való fertőtlenítés elkerülhetetlen. A csőrendszeren átmenő vízben a baktériumok ellenőrzéséről, és biztosítani, hogy a fertőtlenítőszer és hálózattisztítási munkát végez. A téli időszakban a víz összetevői és tisztasága révén fejlődő országokban tisztított víz fogyasztása miatt a twinoxide szerrel való
ivóvíz fertőtlenítés kapcsolódó keresése
i választ adnak a klór-dioxid sterilizáló szer használatához.

ivóvíz kezelés, fertőtlenítés

Balla D. Károly

Oresztész és az indiánok

A kisváros barokk főterén kolumbiai utcai zenészek álltak karéjban. Párafelhőt eregetve fútták a metsző hidegben többszólamú hatalmas pánsípjaikat, gőzölgött a fejük a díszeik alatt, gőzölögtek a hangszerek, sípjaikból, mint kis mozdonyokból, lövellt a pára. Verték a kecskebőr dobot, botokat és csontokat ütöttek egymáshoz, gémberedett ujjaikról megfeledkezve a végsőkig elmerültek a maguk keltette ritmusban, amely a legkisebb ellenállást sem tapasztalva birtokba vette a teret, külön-külön annak minden objektumát, a székesegyház homlokzatát, a hótól hajnalban megtisztított, kacskaringós rajzolatú kövezetet, a hidegbe görcsösen kapaszkodó csupasz fákat, a körben álló épületeket és a házak szűkös közeit, a város légterét, amelynek vibrálása körbevette Oresztészt is, aki valahonnan valahová tartott, nem volt itt dolga, egyszerűen csak erre vitt a sietős útja, mégis meg kellett állnia, voltaképp nem a muzsika torpantotta meg, hanem a gyomorszája táján érzett éles szorítás, amelyről nem tudta megállapítani, hogy a reggelire fogyasztott nagy adag szalonnás rántotta okozza-e vagy inkább a bensőbe hatoló ritmus, amely, úgy érezte, közvetlenül a gyomrában keletkezik, onnan áramlik minden porcikájába, s testéből kilépve árasztja el a teret, az ő belső rángását hangosítják fel a zenészek olyannyira, hogy felzengjen az egekig. Kicsit összegörnyedt, kezét gyomrára szorította, tett pár lépést a metszett arcú pánsíposok felé, majd egyensúlyát veszítve lassú mozdulattal beledőlt abba a hangszertokba, amelybe a járókelők a muzsikát honoráló fémpénzeiket dobálták. A zenészek még befejezték az éppen elkezdett ritmusképletet, majd gyors ugrásokkal Oresztész mellett teremtek, görcsbe rándult testét kinyújtva kényelmes helyzetbe fektették a mintákat rajzoló hideg burkolaton, feje alá igazították a pénzzel teli hangszertokot, aztán körbeállták és mély mormogásba kezdtek, hogy addig is, amíg a tűzokádó mélybúvár megérkezik, biztosítsák vétlen áldozatuk üdvösségét az indián egekben.

IRODALOM KÁRPÁTALJÁN

A mai napig eldöntetlen kérdés, tekinthető-e a magyar irodalom olyan egységes egésznek, amely rendelkezik bizonyos földrajzi tagoltsággal, avagy szerves egész helyett inkább a tagolságot kell szemelőtt tartani és úgy kell tekintenünk literatúránkra, mint az egyes régiókban (mai országokban) és a diaszpórában kialakult irodalmak olyan összességére, amelyben az erdélyi, felvidéki, nyugati stb. magyar irodalom önálló alakulatként értékelhető. Ám akár az egyik, akár a másik megközelítést használjuk, a Kárpátalján kialakult irásbeliségget vizsgálva mindenképpen szembetaláljuk magunkat azzal, hogy el kell döntenünk: >> létezik-e egyáltalán kárpátaljai magyar irodalom, s ha igen, létezésének melyek a bizonyítékai.

"Magam bő húsz éven át intenzíven foglalkoztam ezzel a kérdéssel, mikozben irodalmi lapokat (Hatodik Síp, Pánsíp), kiadót (Galária-Ecriture), alapítványt (UngBereg Irodalmi és Művelődési Alapítvány), dajakat (KÁRMIN-díj, Váradi Sternberg János Díj), rendezvényeket (Kárpátaljai Magyar Könyvnap, Pánsíp Irodalmi Szalon) alapítottam, működtettem. Cirka tíz esztendeje a témával már csak érintőlegesen foglalkozom." - bdk

KÁRPÁTALJA

A Kárpátaljai iránt korábban kevésbé érdeklődő magyarországi felhasználók körében a Google keresőmezőjében leggyakrabban begépelt keresőkérdések a következők: Melyik országban található Kárpátalja, hány km-re van Budapesttől Ungvár, hány magyar él a mai Kárpátalján? - sokal keresnek továbbá magyar Kárpátalja térképet és jeletős azoknak a száma is, akik a kárpátaljai magyar nyelv használata és sajátosságai felől érdeklődnek az interneten.

 • kárpátalja magyar közéleti lapja, újságja, a Kárpáti Igaz Szó Ungváron jelenik meg
 • a verekedős kárpátaljai költő, Vári Fábián László lesz még Kossuth-díjas

ARVISURA-SEO

Legújabb internetes akcióm keretében egy hamis őstörténeti mítosz "meghekkelését" kísérlem meg. A történet lényege, hogy egy irodalmi jellegű művet, azaz egy történelmi tényeket is tartalmazó, de igen dús fantáziával feldúsított, regényes fordulatokban gazdag leírást sokan valódi tudományos műnek tartanak és az abban lefektetett állításokat tényként kezelik. Az eredeti mű nevére keresve így a Google azokat a találatokat hozzák előre, amelyek ennek a hamis eredetmítosznak a valódiságát sugallják. Célom, hogy a fogalom - az Arvisura - eredeti jelentsét legalább részben más tartalmakkal írjam felül, még ám azon a módon, hogy ezek az eredetitől eltérő (gyakran humoros) értelmezések a találat listák élmezőnyébe kerüljelenk. Ennek érdekében születtek ezek a (linképítésre is használt) főbb weblapok:

 

Keresőoptimalizálás - Linképítés - PR cikkek megjelentetése

keresőoptimalizálás budapestBudapesti honlapok keresőoptimalizálása - Prémium linképítés: az online marketing szolgáltatások körében a prémium jelző gyakran az ingyenes vagy minimális alapszolgáltatástól való eltérés hangsúlyozására, kiemelt service kínálat igénybevételét lehetővé tevő megkülönböztetésre szolgál. A kreatív linkprofil építésben legtöbbször árukban eltérő tarifacsomagokhoz kötődik a prémiumos szolgáltatást: mondjuk egy Arany prémiumcsomag megrendelése esetén a céloldalra 1000 backlink épül 30 referal domain alól, míg a Platina linképítő csomag 2000 külső hivatkozást ígér 50 IP-cím alól. Az emelt szintű honlapszerviz a magyar fővárosban működő vállalkozások weboldalai számára nyűjt seo szolgáltatást hozzáférhető havidíjas ár mellett.

BDKnak a keresőmarketing kérédéseivel foglalkozó tematikus oldalai közül számos szerepel a Google első oldalán vagy akár első helyén különböző keresőkérdésekkel - ezek a weboldalak gondos tartalomoptimalizálás és körültekintő, kreatív linképítő munka árán kerültek élpozíciókba

Ez a webhely 2004 előtt cirka két évig szolgált Balla D. Károly irodalmi interakcióihoz színterül. Korábban a Pánsíp előbb nyomtatott folyóiratként, majd almanachként, végül digitális iratfolyamként működött; később a hasonnevű virtuális irodalmi szalonnal összeolvadva tematikus szövegsorozatok és internetes irodalmi interakciók színterévé vált - A JELEN WEBOLDALON. Később Balla DK különböző blogjaira és más oldalira vitte át internetes akcióit. A legújabb kezdemény ezen a téren: ASSZOCIÁCIÓS JÁTÉK: KÉPZETTÁRSÍTÁS - FELADVÁNYOK - az 50 részes feladványsorozat 2014 februárjától szeptemberéig zajlot BDK főblogján. A játék résztvevőiből Facebook-csoport is alakult Ludus néven.

Más: Szembesülés c. regény, hangos könyv (linképítés) | | | | Kreatív Honlap optimalizálás SEO linképítés | Télikert Budapest

A Pánsíp-Szalon 2004-ben indult eredeti rendszere

Egy 2012-es Google SERP webakció:

VIRTUÁLIS ÉLŐLÁNC JÓZSEF ATTILA SZOBRA KÖRÜL

Balla D. Károly tiltakozása József Attila szobrának eltávolítása ellen

- internetes akció -

Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati javaslatot nyújtottak be. Elképzelésük törvényerőre emelkedése esetén vissza kellene állítani "a tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotát" - ez többek között az ott található közismert és közkedvelt József Attila-szobor eltávolítását is jelentené.

A magam módján ezúton internetes akció keretében indítom el tiltakozásomat az ellen, hogy a több mint 30 esztendeje „a rakodópart alsó kövén” békésen üldögélő kedves költőmet valamely idióta politikai felforgatótevékenység keretében méltó helyéről elmozdítsák.

December 3-áig teljes intenzitással folytatandó tiltakozó akciómnak azzal kívánok nyomatékot szerezni, hogy a Google keresőben publikációimmal elfoglalom a bizonyos keresőkérdésekre adódó találati listákat. Tervem: elérni azt, hogy javarészt e tiltakozás szövegei jelenjenek meg a következő keresőkifejezésekre:

 • virtuális élőlánc
 • virtuális élőlánc József Attila szobra körül
 • Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen
 • József Attila szobra - tiltakozás

Akciómhoz bárki csatlakozhat, tiltakozásom szövegét és emblémáját szabadon terjeszheti, népszerűsítheti, megoszthatja vagy újraközölheti - roppant fontos, hogy mindez az oldalamra mutató link megadásával történjék (ha mód van szöveges link elhelyezésére, az a fentebb megadott keresőkifejezések valamelyike legyen!). Örömmel fogadok továbbá minden híradást, említést, akár csak egy puszta linket is.

virtuális honlapszalon budapest

Egy másik webakcióm az úgynevezett virtuális megelőzöttség jelenségére alapozódva jött létre. Ennek keretében olyan események weboldalát készítem el, amelyek még nem következtek be, de bekövetkezésük várható, illetve kívánatos. Több honlapom Orbán Viktor miniszterelnök bukását előlegezi meg: Elvesztette a választásokat és lemondott a magyar miniszterelnök - ezek gyakran fontos kulcsszavakkal az internetes keresések élmezőnylben helyezkednek el, így a fentebb linkelt weboldal a miniszterelnök nevére keresve benn van a Google top 10-ben
Az értékelhető írói életmű híján leginkább szellemes idézeteiről híres Balla D. Károly (BDK, BéDéKá) 1957-ben született Ungváron (Kárpátalja, Ukrajna), ma is itt él családjával. Író, költő, publicista, blogger, imaginátor. Szülővárosában érettségizett és folytatott egyetemi tanulmányokat, közben volt laboráns, illegális távirdai műszerész, kiadói korrektor és szerkesztő. 1989-től szabadfoglalkozású. Folyóiratok, kiadói műhelyek alapítása fűződik a nevéhez, több társadalmi és szakmai szervezetben töltött be szerepet, majd fokozatosan kivonult a közéletből és hosszabb ideje nem vesz részt pátriája kulturális életében sem. Meglehetős elvonultságban él, de intenzív internetes tevékenységet folytat. Írói weboldalain, blogjain napi rendszerességgel publikál, közismertek irodalmi projektumai és webakciói. Részben ezek miatt, részben különc szokásai és nyers szókimondása, közismert összeférhetetlensége miatt sokan a kárpátaljai magyar irodalom fenegyerekének tartják. 1973-tól publikál, művei közel 30 önálló könyvben jelentek meg. József Attila-díjas. Továbbá Első Piréz és posztumusz író >> hol élnek a pirézek?
Egy pédátlan eset

Vandál verscsonkítás

Ismeretlen tettesek mára virradóra súlyosan megrongálták Balla D. Károly Kárpátalja c. szonettjét. Az elkövetők  összetörték a vers rímképletét, megtépték jambusait, és belső szerkezetét is megbontották a sorcezúrák kiszaggatásával. A súlyos esetet elsőként a Stuttgarti Szavalóverseny egyik résztvevője jelentette: el akarta szavalni a szonettet a versenyen, de ez a súlyos sérülések miatt lehetetlenné vált. Később hasonló tapasztalatáról számolt be egy tatabányai  szerkesztő: hazafias antológiájába válogatta volna a költeményt, amikor felfedezte közölhetetlenségét. Végül a hírt megerősítette maga a szerző is, aki, mint ismeretes, hiúsági okokból rendszeresen újraolvassa műveit – ezúttal megdöbbenve tapasztalta versén a vandál pusztítást.

Az esetről értesültek a Magyar Ungvári Fiatalok Federációjának (MUFF) lelkes irodalompártoló tagjai, s nyomban el is határozták, hogy kijavítják, helyreállítják a megcsonkított és meggyalázott Kárpátalját, szerszámokkal felszerelkezve el is indultak, hogy teljesítsék hazafias missziójukat, ám mielőtt hozzákezdhettek volna a restaurációhoz, kézhez kapták a Kárpáti Ukrajna Kiváló Irodalmárai (KUKI) nyilatkozatát, miszerint az írókollégák, bár elítélik a vandál versrombolást, de – tekintettel a szerző liberális, individualista és kozmopolita nézeteire – úgy vélik, talán jobb, ha Balla D. Károly Kárpátalja című verse továbbra is olvashatatlan, szavalhatatlan és publikálhatatlan marad.

Továbbá lásd még:

Tsúszó SándorCecil M. Jeopardy • Alberd Yollaka • Muhammad Balfas
Kállay Labord • Bodolay Klára • Alla Bilo-Rak leleplezése

Keresőoptimalizálás - SEO linképítés - Honlapoptimalizálás

Aktuális Google keresőoptimalizálás

Télikert: Seo Budapest. Terasz beépítés, optimalizálás

Üveg terasz növényeknek - erkély beépítés Budapesten és Magyarország egész területén - télikertgyártás
terasz beépítés - téli kert

Néhány éve a télikert kulcsszóra az első találat egy éttermi egység szerepolt az első helyen. Méghogy Fröccsterasz, haha. Bár télikertes épületek valóban alkalmasak hangulatos étterem vagy söröző-borozó pub berendezésére, mégsem ez a jellemző.

Eredeti funkciójú télikertek gyártásának sajátosságai többek között a legjobb nyersanyagok és technológiák alkalmazában rejlenek.

A terasz beépítés minden magyarországi településen és az összes budapesti kerületben minőségi építőmunkát követel a lakás és a kert között biztosítva harmonikus átmenetet. Gyakoriak a megbízások erre a munkéra: üveg erkélybeépítés télikerti funkcióval - Budapest Terasz. Népszerű a lakótérként használt beépített terasz vagy lodzsa, de növények nevelésére, orchidea, kakaóbab, kivi, füge, kávécserje termesztése is kiválóan alkalmas. Divatos kivitelézési eredménye miatt keresett szolgáltatás a hajlított polikarbonát tetőzetű télikertek gyártása.

Odafigyelést igényel a kerti terasz beüvegezése télen. Bízzon meg profi kivitelezőt: növények elhelyezésére téli kert kialakítása a tervezéstől a beszerelésig:


 

A pánikroham tünetei

Gyors szívverés, mellkasi fájdalom, ájulásérzet... Az együttes érzékelések halálfélelemmel töltik el a beteget, hiszen mindaz megtalálható bennük, amit laikusként a halál előtti pillanatokról gondolunk: a heves szívdobogás az infarktust, a légszomj a megfulladást, a szédülés az eszméletvesztést vetíti előre, a testünkből való kilépés képzete pedig már mintha a lélek távozását előlegezné meg, így a pánikbetegség tünetei halálfélelmet keltenek.

Kármentő tálca műanyag tartályhoz

kármentő tálca - műanyag tartályA cseppgyűjtő kármentő tálca megakadályozza a folyadékveszteséget és csökkenti a káros anyagok környezetszennyező hatását az ipari műanyag tartályok gépi vagy kézi töltésénél. Nagy- és kisvállalati szinten egyaránt nélkülözhetetlen. Jelentősége fokozott a vegyiparban és gyógyszeriparban, illetve minden olyan gyártási technológia alkalmazásánál, ahol veszélyes cseppfolyós anyagok tárolása, töltése, csapolása előfordul. A műanyaggyártás önmagában nem környezetbarát, de a műanyag gyűjtőtálcák nagyobb ártalmakat akadályoznak meg, így használatuk kármentás a szó környezetvédelmi jelentésében is.

 • Kármentő tálca műanyag ibc tartályhoz TC PTA
 • < iparitartaly.hu weblap optimalizálása
 • ideiglenes link : ipari műanyag tartály és kármentő főoldali link|blog: esővíz gyűjtő tálca
 • kognitív viselkedésterápia

Arvisura SEO keresőoptimalizálás

Részletes ismertetések és tanácsok ezeken a weboldalakon olvashatók: Irodalmi honlap optimalizálás és kreatív linképítés seo-arvisura módszerével: keresőoptimalizálás. A szakmai alapfogalmak tisztázáshoz eligazítást nyújtó honlapok: Mi a google honlap optimalizálás? mi a SEO? Megtudhatjuk azt is, hogyan lehet javítani a Google-pozíciót linképítéssel? További tájékoztatás a linkek és honlapok webes világából: Optimalizálás a Google Pingvin után - SEO: weboldal kereső optimalizálás, ez lenne tehát a titokzatos weboldal google optimalizálás és seo linképítés, amelynek segítségével sikeresek lehetünk az interneten.

Weboldal optimalizálás - prémium linképítés

A Google honlap optimalizálás - Seo segítségével hatékonyan javítható a weboldalak helyezési pozíciója az internetes találati listákon. Mind a szakértők, mind a kezdő honapépítők jól ismerik a Google seo kereső marketing és optimalizálás fortélyait is alkalmazzák is akkor, amikor keresőbarát weboldal létrehozását célozza minden weboldal-kereső honlap optimalizálási és linképítési folyamat indítása a weben. Ezért is indítottam SEO linképítési optimalizáló prémium Blogot a Blogger (blogspot) keretében és ezért hirdetem már-már misszionáriusi elszántsággal a SEO weboldal Google optimalizálás előnyeit, illetve ezért osztom meg tapasztalataimat arra nézve, hogyan kell Google Page Rank optimalizlást és, seo net Kereső marketing tevékenységet folytatni az interneten azóta, hogy a Pingvin, Panda és Kolibri Google-algoritmusok bevezetése óta a diszperzív linképítés és kognitív Honlap-Seobmódszerei kerültek előtérbe. Indulhatnak tehát a webes-netes SEO optimalizálási és Google linképítő honlap-projektek az Ungparty és Balládium keretében, emlékeztetve arra, honnan indult mindez. Hát innen: Pánsíp: linképítés és keresőoptimalizálás Arvisura-Google alapokon.

Balla D. Károly a komplex létezés elméletének, a virtuális előrevetettség gyakorlatának és az arvisura alapú kreatív irodalmi honlapoptimalizálásnak a megteremtője. Jelentősek az eredményei a piréziánus magatartásforma kialakításában. Műfajteremtő alkotóként a posztmodern koan, az abszurd irodalmi pszichodráma és a limerikben írt sírvers fűződik a nevéhez. Mindezek ismeretében érthető, hogy rossz- és jóakarói egyaránt a piréz magatartásformák és a posztumusz életérzések liberális programhirdetője és a kozmopolita látásmód kárpátaljai apostalaként tartják számon. Egy kolléga nagy nyilvánosság előtt így mutatta be alkalmi közönségének: "BDK az a liberális értelmiségi, aki sakkban tartja a Kárpát-medence magyarságát az interneten" - Pánsíp - Balládium. Balla D. Károly - szöveghely és interakciós színtér. Balla D. Károly irodalmi interakcióinak oldala. Szöveg, játék, intertextualitás. Kárpátalja, bdk vers, kortárs magyar irodalom.

Pánsíp. Hangszer, irodalom, szöveg

Pánsíp - Hangszer - zene - pentaton irodalom. BDK: szöveg, játék, intertextualitás. Vers, könyv, regény. Keresőoptimalizálás, és google honlap optimalizálás. - pánsíp hangszer, autentikus népzene, népi hangszerek, pánsíp zene, folklór, magyar zeneirodalom, hangszeres muzsika, ősi zene, zenei örökség, ógörög Pán pásztoristen sípja.

Dél-Amerika, Balkán, alpesi vidék; népi hangszer: Afrika, Ázsia, Óceánia

Dél-Amerikában, a Balkánon, az alpesi vidékeken népi hangszerként használatos, megtalálható Afrikában, Ázsiában, Óceániában törzsi táncoknál, népi hagyomány, irodalom, kárpátalja, ungvár, balládium, arvisura, honlap seo, keresőoptimalizálás, virtuális terasz és szerviz, linképítés, google optimalizálás, pánsípok, kármentő tálcák

Pánsíp-Szalon. Balla D. Károly (BDK) irodalmi interakcióinak, internetes projektjeinek oldala. Szöveg, játék, intertextualitás - web, net, intertext, referencia. Kárpátalja magyar irodalma, ajaksíp, költészet, vers, próza, könyv, regény. Keresőoptimalizálás a Google Pingvin és Kolibri után. Kreatív linképítés és komplex Google honlap optimalizálás - arvisura-seo-bdk. Határon túli kortárs magyar irodalom, Ungvár, Balládium, weBirodalom, arvisurák, kereső optimalizálás, télikert és link építés, honlapok, laptop szervíz bérlés, weboldal optimalizálás. Keresooptimalizalas, linkepites, honlapoptimalizalas.