Télikert kupolatetővel

Budapesti ház emeleti erkélyén épített kupolatetős télikert. A családi ház nincs messze a főváros központjától, de gyakorlatilag mégis kertvárosának számít. Megkeresés és ajánlatkérés után megközelítő olcsó árajánlat érkezett. Ezután a helyszíni felmérés során az építőipari cég megvizsgálta a lehetőségeket, hogy pontos és hivatalos árajánlatot adhasson. Műanyag elemekből építendő télikert esetén első helyen a gyártási anyagköltség szerepel. Amikor megszületett a megállapodás, a tervezői munka következett. Kivitelezésként a pavilon alapját adó alumínium szerkezet készült el elsőként. Ez a konstrukció a polipropilén profilburkolat alatt láthatatlanná vált, mint a munkadíj előlege.

Mi az a mobil klíma?

mobil hűtő klímí

A kérdéses gép egy kerekes légkondicionáló, amely nem igényel telepítést. Bármikor áthelyezhető egyik szobából a másikba, vagy egyszerűen elraktározható a hideg időszakra. Kicsit nagyobb, mint egy porszívó. Helyezze az ablak közelébe vagy az erkély bejáratához, vigye ki a légcsatornát, és várja meg, amíg kellemes libabőr keletkezik a karján, combján.

A helyhez kötött rendszerekkel ellentétben a mobil klímaberendezések házon belül egyesítik a beltéri és kültéri egységeket, ami szükségtelenné teszi a beépítést és számos előnnyel jár. Helyhez kötött légkondicionáló felszerelése bérelt lakásban nem kifizetődő, míg a háztartási mobil hűtő előnye, hogy mindig magával viheti. A mobilklímát nem kell sehol regisztrálni - kapcsolja be és használja.

Mobil klímagépeket ipari hűtésre is használnak.