Honlap Google helyezésének javítása optimalizálással

első organikus Google helyezés

google keresőmarketing - netmarketing honlap

helyezésjavítás

Frissítés

     Kiemelt:
  BéDéKá napi FRISSEI:
A határon túliak 100 milliárdja A mindkét lábára sántító érvelés egy része így hangzik: "A kormányoldalon megkérdőjelezik az elmúlt 15 évben ránk költött 100 milliárd forint felhasználásának hatékonyságát. De nem szabad elfelejteni: mindez a 90-es években, a nagy áttelepedés időszakában az emberek számára azt jelentett e, hogy az anyaország törődik velünk. S nem tudni, ezek nélkül mennyivel nagyobb mértékű lett volna az áttelepedési kedv." Ha nem tudni, akkor hivatkozni sem lehet rá, gondolom én. A "ránk költött" kifejezés is erősen torzít: a támogatási összegek felhasználása szűk szervezeti-intézményi körben történt, a kívülrekedtek többsége ezt azonnal felismerte és áttelepülésében ez nem visszatartó, hanem motiváló erő volt.
Városi Zebra (06.07.18)

A Városi Zebra az intellektuális és művészi provokációkra is fogékony független értelmiségiek moszkvai folyóirata.

zebraAnnak a nem is oly szűk rétegnek szól, amelynek tagjai, miközben szilárdan állnak a lábukon, aközben emlékeznek olvasmányaikra, a látott kiállításokra és a hallott zenékre, és magas képzettséggel terhes értelmiségi létük ellenére nem gondolják azt, hogy ez a tény összeegyeztethetetlen az anyagi jóléttel. A folyóirat azoknak a szabadfoglalkozásúaknak is szól, akik áldásos működésüket nem csupán szolgálatnak gondolják, hanem a új ízlésformák kialakításának a lehetőségét is látják benne. Szól azoknak is, akik képzettségükben, intellektusuk fejlettségében vagy egzisztenciális biztonságukban még nem érték el a fenti kategáriókat, ám szívesen tartoznának bármelyikbe.

A Városi Zebra információközlő, gazdagon illusztrált szórakoztató és gondolkodtató kiadvány, amely azt kutatja, hogyan él a modern város modern embere, hogyan hasonul túlcivilizált indusztriális környezetéhez, illetve ezzel ellenhatásban miként formálja saját arcára metropoliszát.

városi zebraA Zebra sem tartalmában, sem formájában nem igazodik ahhoz az orosz médiapiachoz, amelyben mindaz, ami szórakoztató, az intellektuális súlytalanságot, a verbális és vizuális igénytelenséget asszociálja. Épp ellenkezőleg: azoknak kínál alternatívát, akiket a különlegesség és igényesség szórakoztat, akik a kevesek művészetére vágynak - ám a sznobok divatkövető allűrjei nélkül. (Elvben őket hivatottak elriasztani a polgárpukkasztó provokációk.)

A lap szerkesztőinek ambíciói nagyok: „Saját korunk megkerülhetetlen jelenségévé kívánunk válni azzal, hogy egyszerre vagyunk szelídek és felháborítók, befogadhatók és elfogadhatatlanok – s ebben a mivoltunkban mindenképpen a jövendő létformák és gondolatok előkészítői. Forradalmárok és provokátorok vagyunk – ám tetszetős borítólapok között.”

*

zebra grafikaAz Új Szimbólumok nevű szentpétervári vizuális stúdió nemrégiben feltűnő image-projectet készített a moszkvai Városi Zebra részére. Mint jelzik, céljuk az volt, hogy a szabad alkotás emlékezetes jelképét a folyóirat címével összhangban hozzák létre. „A projectben modellként frissen borotvált, jóllakatott, kifestett és az alkotás tiszta, tantrikus állapotáig eljuttatott földi halandók vettek részt. A fotószeansz után a mosdatás és a Photoshopban való preparálás következett...” – mondják a folyóiratban való újjászületésre váró stúdiótagok, büszkén mutatva projektjük sikerültebb darabjait.

zebra grafikák

zebra motívum

zebra szem


Forrás: Városi Zebra | az Új Szimbólumok projektje

Városi Zebra

BDK Manzárd - Balla D. Károly

A Városi Zebra - opart grafikák. Balla D. Károly webáriuma, bdk blog: kárpátaljai magyar piréz író alkotói műhelye. Honlap optimalizálás, organikus Google első hely - laptop szerviz budapest - zebra grafika, Kárpátalja, kárpátaljai, Ungvár, határon túli magyar, Ukrajna, blog, magyar irodalom, honlap, optimalizálás, google, első hely, laptop, bdk, grafikai zebra motívum - netnapló: zebra fej, zebra szem


Általános hozzám szólások:

a Fórumban - az Üzenőszobában

Laptop szerviz és télikert

laptophasználat - használt laptop

MacBook javítás házilag - laptop seo blog

laptop - tablet grafikai program

szolgáltatás:

laptopcafe budapest hardver alkatrész szerviz

gyógynövény termesztés és ivóvíz kezelés

© Balla D. Károly kárpátaljai magyar író 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0