public relations 2006

Balla D. Károly

PR-cikk: agorafóbia gyógyítása

Public relations cikkek fóbiás pánikbetegség öngyógyításáról

Pánikbetegek számára kidolgozott viselkedésterápiával lehetséges az agorafóbiás betegek gyógyítása otthoni kezeléssel, gyógyszer nélkül, távoktató videós program keretében.

 

 

06. ápr. 24.

Balla D. Károly

UngParty Manzárd 2006. április 24

Választások 2006

pr-cikk Hát megvolt tegnap a magyarországi parlamenti választások második fordulója. Bejött a papírforma, a Fidesz nem hogy fordítani nem tudott, hanem még az első forduló alapján várhatónál is rosszabbul végzett. Orbánék sem a depresszió-, sem a katasztrófakampánnyal nem tudtak annyi választót maguk mellé állítani, hogy komoly veszélyt jelentsenek az MSZP-re és a koalícióra nézve. Jól betett nekik Mikola meg Semlyén, meg nyilván hozzájárult Orbán gyenge szereplése a Gyurcsánnyal folytatott tévéé-vitában. És hát persze Dávid Ibolya keménysége sem jött jól nekik. De nem emiatt vesztettek (mindez csak a növelte a vesztés mértékét), hanem a hosszú évek óta folytatott megosztó politikájuk, magyarságellenes magatartásuk miatt (igen: a magyarságnak semmivel nem lehet többet ártani, mint a Fidesz-féle magyarozással és nemzetértelmezéssel.)

Jól van ez így, és bár (minden látszat és az engem gyakorta érő vádak ellenére) én nem igazából szimpatizálok a mostani hatalommal, sokkal jobban örülök győzelmüknek, semmint ha a számomra az elmúlt években kifejezetten visszataszítóvá vált Fidesz nyert volna az utóbbi másfél évtized legnagyobb köpenyeg- és szemforgatójával az élén. Aki egyébként az első jelek szerint nem látszik okulni még a második leckéből sem: a választás éjszakáján csupa olyasmit mondott, ami arra utal, hogy nem saját politikájában és magatartásában keresi a kudarc okát. Hát ő tudja. Én remélem, hogy nemcsak politikai, hanem erkölcsi vereséget is szenved. Ehhez persze belső erjedésnek kell indulnia: ha erre alkalmas a Fidesz, akkor van módja a felemelkedésre. Ha nem, akkor szépen tovább halad a lejtőn annak esélye nélkül, hogy valaha is a hatalom közelébe kerüljön. Így is jó; sőt.

parlamenti patkó - választások 2006
A OVB becslése szerint a várható mandátumok száma:
MSZP - 190, SZDSZ - 20, MDF- 11, Fidesz - 164, Független -1

parlamenti patkó - választások- 2006

A legjobb azonban mégiscsak az, hogy vége van ennek az egésznek, és hacsak fel nem piszkálnak nagyon valamivel, akkor a következő években nem kell sem a politikával, sem a politikusokkal foglalkoznom. Az alábbi írásom alighanem és remélhetőleg az utolsó olyan jegyzetem, amelyben a nagy vezérrel foglalkozom.

orbán elvesztette a választásokat

Orbán nem kiskutya

Amikor szobatisztaságra tanítják a pánikbeteg kiskutyát, akkor a következő primitív (és az állatvédők által aligha helyeselhető) viselkedés-pedagógiai módszert alkalmazzák.

Normális esetben a kiskutya főleg az udvaron van és ott végzi a dolgát. Ám bejár a lakásba is és egyszer odapiszkít a tisztaszobába. Ekkor a gazdi megfogja a gribancát, odaviszi a tett színhelyére, mutatja neki a nem kívánatos eredményt, majd rosszalló, szigorú szavak kíséretében belenyomja a kiskutya orrát a bűnjelbe, aztán kiteszi az oktondi jószágot az udvarra, hogy az odakészített műanyag tálcára piszkítson legközelebb. A nem kívánatos eredménnyel való ilyetén szembesítés okosabb kiskutyáknál már első, kevésbé értelmeseknél második alkalommal feltétlenül eredményre vezet.

Orbán Viktor azonban - a választási eredménnyel való szembesülés utáni nyilatkozataiból ítélve - szemmel láthatóan egyáltalán nem kiskutya.

HOZZÁSZÓLÁSOK írása és olvasása - PR-cikk elhelyezés

PR-cikk elhelyezés optimalizált honlapon

Pánikbetegség és agorafóbia gyógyítása - Balla D. Károly: Manzárd webnapló 2006 - parlamenti választások Magyarországon. Orbán Viktor megbukott. PR-cikk elhelyezés: kognitív pánikbetegség és krónikus agorafóbia gyógyítása műanyag tartály honlap-seo segítségével, biocid gyógyszer nélkül.

A blog a kárpátaljai író műhelye
kárpátaljai blogon pr-cikk megjelenés, pánikbetegség öngyógyítás, kárpátaljai magyar irodalom, bdk, manzárd, google seo

2006-os publikációim:
o
pszichoterápia
agorafóbia

pánikbetegség

pr-cikk
cikk elhelyezés
mozgó
műanyag
irodalom
megjelenés
 

honlap optimalizálás

műanyag tartály fertőtlenítés - honlap seo

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0