eMagyar portál - honlap seo - infrapanel fűtés vélemények - keresőoptimalizálás, linképítés

Balla D. Károly seo szakértő

Balla D. Károly Manzárdja

Manzárd Seo

eMagyar Portál? De milyen?

Honlap-Seo

Ennek az internetes webnapló bejegyzésnek az írásakor még nem tudtam, mi az a weboldalak google keresőoptimalizálása. De pár hónappal később már nyakig benne voltam, beneveztem az első magyar SEO-versenyre, és az 5. helyezést sikerült megszereznem. Pár évvel később e honlapok optimalizálása és a linképítés lett a fő tevékenységem - egyben szenvedélyem. Állítólag szakemberré fejlődtem... Szakmai blogom a keresőmarketing számos kérdésével foglalkozik, így tippek is olvashatók rajta.

Linképítés és keresőmarketing

Az optimalizációs folyamat sikerességét külső erők biztosítják, kérje weboldal szakértő seo-tanácsait az előresoroláshoz. A keresőmarketing szolgáltatás honlap elemzést és linképítést is tartalmaz, utóbbi főleg PR-cikk megjelentetés útján történik.

SEO-projekt 2021

2018-tól kezdődően esnekk optimalizálás alá a HydroFlow Budapest honlapjai ivóvíz fertőtlenítés, műanyag tartály és infrafűtés témában. Az utóbbi esetében megújult a linképítő program, amelynek számos bázisoldala működík, például: Infrasugárzók Budapest, infrafűtés Ukrajna.

 

 

06. márc. 21.
Hyde-park

KözéletTegnap hírül adta az MTI és több helyen meg is jelent, hogy "Elindult az eMagyar portál, amely 330 határon túli helyszínen működő eMagyar pont hálózatként történő együttműködését segíti elő." Nosza, ugrottam megnézni az IHM újabb remekét, az eMagyar Portált, amelynek címoldalán Kovács Kálmán néz ki az oldalból, miközben elmondja a szokásos közhelyeket. Az ígéretnek megfelelően a szájton valóban megtalálhatók a határon túli eMagyar pontok. Pontosabban: ezek adatai. Hogy a felsorolás, a címlista miként válik hálózattá, azt talán a miniszter úrtól kellene megkérdezni.

Első dolgom persze az volt, hogy a lista alján Ukrajnát megkeressem. Hogy itt nagyrészt magyar közösségekkel alig-alig rendelkező belső-Ukrajnai városok szerepelnek, az nem lepett meg, hiszen korábban is köztudott volt, hogy az UMDSZ az IHM-mel kötött szerződését és ennek alapján kapott felhatalmazását saját szervezeti infrastruktúrájának a kiépítésére használta. A listát több orgánumban is közzétették, sokan hangoztatták elégedetlenségüket, értetlenségüket, felháborodásukat. A legrészletesebben, az üzemeltetők adatait is tartalmazóan itt jelent meg.

Egyesével végigkattintgattam a linkeket, és nem kellett erőlködnöm, hogy a következő megfigyelést tegyem. A 19 ePont közül ötnek (!) ugyanaz ez email címe,  hatnak (!!) pedig egyáltalán nincsen.

Mindez történik a határon túli magyarság hatékony hálózatba helyezésének a jegyében, az IHM áldásával - és a szokásos kárpátaljai (ezúttal UMDSZ-es) módon.

Ezek után azon már igazán nem kell csodálkozni, hogy az ukrán fővárosban, Kijevben működő ePont e-mail címe index.hu-val végződik.

ITT LEHET HOZZÁSZÓLNI

KözéletOrbán Viktor azt állította, hogy 3 millió 200 ember írta a Fidesz programját. Elkezdtem egy kicsit számolgatni.

A választásra jogosult magyar állampolgárok száma - alig kerekítve - 8 millió. Vegyünk egy elég magasnak számító 70 %-os résztvételi arányt a választásokon. Ez azt jelenti, hogy 5,6 millió ember fog voksolni. Ennek a számnak a 3,2 millió kerekítve az 57 %-a. Ez pedig azt jelenti, hogy ha a Fidesz nem szerzi meg a szavazatoknak legalább az 57 %-át (ami elég valószínű!), akkor az fog kiderülni, hogy kevesebben voksoltak a programjukra, mint ahányan írták.

Több nap, mint kolbász, több szerző, mint szavazó.

Tessék elgondolkodni.

ITT LEHET HOZZÁSZÓLNI

 

Infrapanel vélemények kulcsszóra weboldal optimalizálás és linképítés

2021-ben a honlap-seo fókuszába újra az infrafűtés került, pontosabban az ezzel foglalkozó portál, amelynek Google-helyezéseit és organikus forgalmát sikerült szépen felhúzni. A céges szakmai weboldal optimalizálása a tartalom keresőbarát jellegének kialakításával kezdődött. Ennél nehezebb volt a kulcsszavak releváns használatának a beállítása, ebben az infrasugárzók és az infrapanel fűtés élvezett prioritást.

infrafűtés vélemény

A vállalkozás honlapjának egyik legtöbb kattintást teljesítő aloldala az előnyöket és hátrányokat számbavéve az infrapanel fűtés véleményeket gyűjti egybe. Mint tudott, az elektromos hősugárzók energiatakarékosak és általuk lehetséges a hőeloszlás és az energiafelhasználás optimalizálása. (x)

Manzárd. Infrafűtés. Weboldal

Milyen az eMagyar portál Budapest honlapja? Long tail keywords Google kereséshez: kárpátaljai magyar író és seo szakértő: Balla D. Károly blogja, irodalom, bdk, seo, honlap, infrapanel, optimalizálás, vélemények, keresőoptimalizálás, weboldal. A honlap seo keresőoptimalizálás kulcsszava: sötétsugárzókkal infrapanel fűtés vélemények. : webnapló. Közélet és politika - a kárpátaljai magyar író alkotói műhelye. Google keresőmarketing = weboldal elemzés és optimalizálás + prémium linképítés.

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0