SEO 2019

Ivóvízkezelés és vízfertőtlenítés klódioxiddal - tiszta víz, biocidek

Szemantikus SEO, prémium linképítés. - Google honlap optimalizálás

Honlap-SEO: weboptimalizálás - Ivóvíz fertőtlenítés

H.CS. magazin

Gyors WP weboldalkészítés és seo linképítés

 

05. nov. 29.
szabad fórum | hozzászólás ehhez

Trill Zsolt Bubik István-díjas

Közéleti vízkezelés Ma reggel a TV2-n rövid beszélgetés a Mokkában Trill Zsolttal és Kubik Annával abból az alkalomból, hogy Zsolt megkapta a Bubik István-díjat, amelyet most először ítéltek oda (hír). trill zsolt bubik-díj

A beszélgetést vezető Liptay Klaudia nagyon vigyázott arra, hogy csak sztereotíp kérdéseket tegyen fel, és roppant módon szerette volna azt hallani, hogy a beregszászi színház és talán egész Kárpátalja a magyar nyelv használatáért vívott harcban vérez - de Zsolt nagyon okosan nem volt hajlandó eljátszani a határon túli üldözött magyar szerepét. A jó fülű néző megérthette, hogy itt egzisztenciális, és nem pedig nemzetiségi problémákról van szó. Ami persze nem könnyíti meg a helyzetüket, sőt. (Szó esett az egy éve tragikusan elhunyt Bubik Istvánról és magáról a díjról is, amelynek értékéből - szeretném hinni - semmit nem von le a mögötte álló Gubcsi Lajos kétes szellemisége.)

Trill Zsoltról (akinek ezúton gratulálok) és a beregszásziakról egyébként nagyon szépen ír Koltai Tamás az Ésben, itt.

Belterjes Kicsit lassan jár az információ a Kárpáti Igaz Szó háza táján. Mai számukban írnak a Határon Túli Magyarok XIV. Fesztiváljáról (amelyet nyakatekerten így említenek: "XIV. Határon Túli Magyarok Fesztiválja"; mintha ezen a fesztiválon csakis a tizennegyedik határon túli magyarok vettek volna részt). (A fesztiválról lásd pl. ezt az oldalt, ahol - és mindenütt másutt - természetesen jó helyre tették a számnevet).

Tán fel sem figyeltem volna a hírre, de én is szereplek benne, és anyu kiszúrta, ebédnél újságolta. Nos, a rendezvényt október elején (3-16) tartották, ma meg november 29-e van - testvérek között is másfél hónap telt el azóta.

Zichermann Sándor festménye

De ez még semmi: Zichermann Sándor jeles festőművészünket is sikerült átkeresztelni Istvánná. Hogy a kiadóm nevét - Pro Pannonia - is egy fölös ékezettel írták, az már szót sem érdemel.

*

Ma egész nap blogos dolgokkal foglalkoztam. Beüzemeltem egy új weboldalt a nemrég indult Blogtér.hu rendszerében. Még nem vagyok teljesen készen vele, most IGY NÉZ KI. A rendszer kész sablonokat kínált, de egyik sem tetszett, meg nem is találtam alkalmasnak egyiket sem (nem akadt köztük pl. háromhasábos). No, nagy nehezen sikerült az egyik sablonba belenyúlva felülírni a beállításokat. Nem tartom teljesen kizártnak, hogy dec. 1-től majd azon az oldalon fogok bloggolni, mert ott minden automatikusan történik (linkeklés, címkézés, archíválás), míg nekem itt mindezt manuálisan kell elvégeznem. Az is csábít, hogy egy csomó jó blogger oda költözött, és a címlapon egyfajta versengés folyik a helyezésekért és a kiemelt szerepeltetésért.

Trill Zsolt Bubik-díj. 2005. nov 29. BDK: Manzárd
hír: Trill Zsolt Bubik-díja, Zichermann Sándor festménye, Balla D. Károly - webnapló.

Prémium linképítés - Honlap optimalizálás - Google

Szemantikus seo ivóvíz fertőtlenítés kulcsszóra. Szemantikus seo, prémium linképítés ára, keresőbarát honlap optimalizálás, ivóvíz kezelés és víz fertőtlenítés, trill zsolt, határon túli magyar, blog, kárpátaljai magyar

szabad fórum | hozzászólás ehhez
frissítés és átlépés a blogringhez
FRISSEK:
MÁS:
     Könyveim
     Publikációim
     Műfaji listák

 


© Balla D. Károly idézetek, aforizmák 2001-2005. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 2024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0