Boríték címzése - levél helyes címzése

az eredeti poszt ilyen volt ezen a weboldalon: Válaszlevél Orbán Viktornak <<katt

Eredetileg politikai színezetű és a határon túli magyarság kérdését érintő blogbejegyzésem jelen internetes címen szereplő weboldala spontán módon jó helyezéseket szerzett a Google keresőben boríték címzés és levél címzés kulcsszavakkal a szövegben található előfordulások okon, ezért utóbb keresőoptimalizálni kezdtem ezekre a kifejezésekre nézve, minek következtében keresőtalálati pozíciói tovább javultak. Jelenleg számos egyéb weblapommal együtt ez az oldal is benne van a top 10 organikus googletalálatban. A website így megszerzett keresőmarketing értéke és állandó organikus forgalma lehetővé teszi, hogy más lapokra mutató értékes szövege linkek kaojanak itt elhelyezését. Akár a postai szakkifejezések, akár a honlapoptimalizálás területét érintően, pl.: Google-honlap-optimalizálás seo

az utólag átalakított honlap az UngParty Virtuálé része | készíti: Balla D. Károly | A szerző napi blogja: BDK BLOG | bázis blogja: BDK.BLOG.HU | webmagazinja: BDK Online | írói oldala: Balla D. Károly

Borítékcímzés - levél címzés minta - honlap optimalizálás

kép, címzési minta: így kell helyesen megcímezni a borítékot // Más: válaszlevél


borítékcímzés - címzésminta


Vállalom honlapok előbbre mozdítását a Google-listákon. Részletek:

Honlapok Google-seo optimalizálása

boríték címzése, levél címzése
   

Ezt az oldalt a rá eső gyakori Google-keresések miatt alakítottam át. Eredetileg egy válaszlevél tartalmát közreadó blogbejegyzés volt (lásd), ám az ebben szereplő kifejezések és boríték-kép miatt a webhely előkelő helyre került a következő kifejezésekre adódó Google-keresések találati listáján: boríték címzése - levél címzése - boríték címzés - levél címzés - borítékcímzés - levélcímzés. Ettől kezdve napi több tucat találat érte a webhelyet. Ezért egy idő után úgy döntöttem, hogy tényleges segítséget nyújtok azoknak, akik az én oldalamra kattintanak az adott témát érintő információk megszerzése céljából.

 
 

Az eredeti blogbejegyzés
(alább kissé felújított formában és eredetileg: Válaszlevél Orbán Viktornak)

Honlap-optimalizálás, seo - organikus találatok, első Google-helyezés - top 10

  NAPI FRISSEK:

Legutóbbi könyveim:

tejmozi seo
limerick

vers könyv

magyar posta

pilinszky szonett

nspló

szembesülés regény

 

 

 

 

 

Támogatás:

Google index - első hely

csaba:

laptop szolgáltatás

transzferár nyilvántartás (x)

 

 

 
UngParty Manzárd
weblap seo szakértő
Balla D. Károly oldala

06. febr. 24.

Közélet A névnapom elég rég volt, a születésnapom pláne, vajon mit akar tőlem Orbán Viktor a Szovjet Hadsereg napján érkezett tegnapi levelében?

orbán voktor borítékja

A címzés majdnem pontos, az irányítószám nem stimmel, a többi igen. A feladó neve kétszer akkora betűből van, mint a címzetté. Személyes üzenet, áll a borítékon, de mire elkezdi a levelét, addigra az elnök úr elfelejti a nevemet, inkább tisztelt határon túli honfitársaként szólít meg. Ez se igazán stimmel, de arről alább. Nyilván körlevélről van szó, a kék golyóstollal rótt aláírás azonban, úgy tűnik, eredeti és nem sokszorosított. Nézzük azonban a tartalmát. (Olvasható méretben: 1. oldal | 2. oldal) És nézzük tegnapi válaszomat, amelyben viszonzásként én is a saját nevemet írtam nagyobb betűvel.:

SZEMÉLYES ÜZENET
BALLA D. KÁROLYTÓL

Orbán Viktor
1088 Budapest, Szentkirályi u. 18.
valasztas2006@fidesz.hu

TISZTELT FELADÓ!

Ön a nekem küldött, iktatószám nélküli, január 30-án kelt kéretlen levelében a közelgő választás tétjéről szólva többek közt ezt írja:

levél

Az Ön szájából ennek a kijelentésnek számomra nincsen hitele, hiszen Ön számos esetben - kijelentéseivel és tetteivel egyaránt - nagyban hozzájárult a magyarság megosztásához, szétszakításához. Hogy egy engem is érintő konkrétumot is említsek: Ön és az Ön pártja nem hárította el a Magyarok Világszövetségének a kettős állampolgárságra vonatkozó népszavazási kezdeményezését, mi több, mellé állt az ügynek, résztvételre buzdított és - mint oly sokszor - megpróbálta belpolitikai célokra felhasználni a határon túli magyarság szorongatott helyzetét. Ön nevét és tekintélyét adta egy politikai ámokfutáshoz, egyértelműen pozitív állásfoglalásra késztette a magyar állampolgárokat egy olyan kérdésben, amelyre nem lehetett jó választ adni. Ezen felül még azt is sugallta, hogy aki nem az Ön és a pártja megkívánta módon szavaz, az nem becsületes magyar ember. Szerintem ez tisztességtelen, magyarellenes és antidemokratikus magatartás volt az Ön részéről, amelyet magyarként, demokrataként és határon túliként egyaránt elutasítok, kivált azért, mert Ön énrám, határon túli magyarra hivatkozva ragadtatta magát érzelmi zsarolásra.

De léphetnénk hátrább az időben, említhetném, hogy az Önök kormányzása idején alakult ki és épített maga köré védfalat az a határon túli klientúra - legalábbis Kárpátalján így történt -, amely nem az adott nemzeti kisebbség, hanem a saját érdekeinek a védelmében működve kisajátítani igyekezett minden "magyar ügyet", lehetetlenné téve a külső kezdeményezést, pártérdekeknek rendelve alá a civil érdekeket, saját alattvalóivá téve azokat, akik csak közvetítésével juthattak hozzá különböző támogatásokhoz, magyarországi tanulási, képzési lehetőségekhez. A kárpátaljai magyarok vagy arra kezdtek törekedni, hogy a kedvezményezettek kedvezményezettjei legyenek, vagy elfordultak a nemzeti értékek mentén szerveződő formációktól. Csoda-e, hogy amikor egy másféle elveket valló és más gyakorlatot folytató (de azonos súlyú, bár más jellegű hibákkal terhes) ellenszervezet fellépett és a 2002-ben hatalomra került magyarországi koalícióban támogatóra talált, akkor végletessé vált a magyarság kettészakadása, amely mára oda vezetett, hogy a kárpátaljai magyarság képtelen kollektív jogait hatékonyan érvényesíteni, hosszú évek óta először nem lesz képviselője az ukrán törvényhozásban, és a helyi hatalomért folytatott harcban is egymás ellen indulnak jelöltjei. Mindebben Önnek, tisztelt Feladó, tevőleges szerepe volt, kérem tehát, ne jöjjön nekem a magyarság egységbe kovácsolásával, ne jöjjön azzal, hogy

részlet

- mert Ön és az Ön pártja ennek az egységnek a legfőbb bomlasztója, nem pedig kovácsa.

Végül engedje meg, hogy tudomására hozzam, nem vagyok az Ön honfitársa, lévén ukrán állampolgárként és születésemtől a mai napig állandó itteni lakosként élek Kárpátalján, így ha akarnék, sem tudnék a Fideszre szavazni. Hogy akarnék-e, az a fentiekből, gondolom, kiderül. Egyben kérem, szóljon kollégájának, az MSZP elnökének, hogy ha meg akarja kímélni magát a válaszomtól, ő már ne küldjön levelet; kár a 170 Ft-ért.

Tisztelettel köszönti:

szignó
Balla D. Károly

Ungvár, 2006. február. 23.

--------

(Tegnap a levelet elküldtem a Feladónak és néhány szerkesztőségbe is. Ma két apróbb stiláris javítást vittam a szövegbe, ezzel adom közre.)

 

manzárd

LEGFONTOSABB OLDALAIM:

UngParty.net

 • BDK - Balla D. Károly
 • UngParty Blogfő
 • BDK BLOG
 • Balla D. Károly
 • UngParty linkek

Blog.hu

Blogspot

NolBlog

 • BDK politblog
 • Ajánlom magam
 • Egy manzárdőr...

WordPress

gyűjtőlapok:

Archívumok

SEO

 

 

Helyes boríték címzés - levél címzés minta

Boríték helyes megcímzése, postai levél címzés - hogyan kell helyesen megcímezni külföldre a borítékot? - online címzésminta kép - címzés, magyar posta, levélboríték, honlap seo, content marketing, külföldi boríték, levélcím, postai küldemény címzése, helyes címzés, címzésminta, weboldal seo, honlapoptimalizálás, google keresőmarketing, helyes válasz, cím, feladó, címzett, első hely a keresőben, minta

© Balla D. Károly
Honlapok optimalizálása
Transzferár
 • Transzferár dokumentáció blog
 • Transzferár EU TPD
 • Transzferár nyilvántartás x
 • Transzferár poszt - bdk.blog.hu
 • Transzferár - laptop árak - unet
 • transzferár nyilvántartás - magasles
 • Transzferár és keresőmarketing blogfő
 • Transzferár BFKOW
és még ezek is