Szövegimitátor (összegző oldal)pillangószív

Kicsit talán nehezebben indult a korábbi fordulóknál, de aztán igencsak és alaposan belehúztak a dologba a kedves kreatív identifikcionátorok (szövegimitátorok?)!

Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy a identifikciós játék immáron három éves történetének legszínvonalasabb menetére került sor a szövegimitátor kifejezésre készített szócikkek közreadásával.

Ennyi remek ötlet, poén, geg, szójéték, történet, ennyi meggyőző fikció és ennyi imádni való kapitális baromság még soha nem sűrösödött össze egyetlen fordulóban sem, így ezúton külön is és ismételten megköszönöm minden lelkes játékostársamnak a közreműködést - és a továbbiakban is ugyanígy számítok résztvételükre. És akkor lássuk az egyes posztokat a "beérkezés" sorrendjáben:

  1. Vihar

  2. Kárpáty Benga

  3. Mark'yhennon

  4. Isten Állatkertje

  5. újlány

  6. Tintaman

  7. Péter

  8. Zebra (1)

  9. Bakaja Zoltán

10. évi.

11. moszat (1)

12. OsvátA

13. Zebra (2)

14. moszat (2)

15. Nola

16. antigravity

17. Pizsama von Flanel


Jelzem, hogy az adott felhívásra továbbra is benevezhetők szócikkek, ezen az oldalon frissítésben megjelenítem őket, de ezek már a versenyben nem vesznek részt. [Új felhívás rövidesen!]

Tudatom továbbá, hogy ma, 2006. július 31-én a Google 24 ezer találatot jelez a szövegimitátor kifejezésre.

eredményhirdetés, új felhívás

Honlapszövegírás

Honlapszöveg írás ára. PR-cikkek írása, megjelentetése. Balla D. Károly: SEO weblap optimalizálás magas fokon. Honlap szövegírás. A legjobb linképítő, BDK SEO szakértő honlapja, webáriuma. Blogszöveg és honlapszöveg írása wordpress felületekre. PR-cikk elhelyezés.

Weboldalra szövegírás, PR-cikk írás

Google keresőmarketing eljárások és kreatív linkelhelyezés:
webszöveg, honlapszöveg és pr-cikk írás, kreatív szövegírás, weblap optimalizálás, blog írás, honlap seo, bdk posztumusz

pánsíp