Új jétékok:
Pillangószív
Identifikció

Szamizdat noteszgép

Irodalom és könyv kiadás, laptop honlap google-seo és illegális sajtó, tüntetések Budapesten

Hangoskönyv

Agatha Christie: Három vak egér - Hangos könyv letöltés

Optimalizálás

Első Google algoritmus: Gépi tanulás, mesterséges intelligencia

Szövegírás

keresőmarketing és tartalom optimalizálás - marketingszöveg írás, laptopok

 

Frissítés

<<teljes időrendi jegyzék
  NAPI FRISSEK:
Piréz notebook tulajdonosok a budapesti Arvisura Laptopszervizben vagy a Laptop Szamizdat Kft márkafüggetlen javítóintézeteiben szinte az összes legjobb márkát képviselő Lenovo, Dell és Asus laptop modellhez vásárolhatnak gyári vagy pedig azonos minőségű hangoskönyv letöltő akkumulátort, elegendő megadni a gép vagy a tablet pontos típusát. Aki behozza a készülékét a szakboltba, seo-szakembereink a raktári készletből gyorsan kiválaszthatják a megfelelő géptípust optimalizációs munkájához. Ha a budapesti Lenovo szervizben a Dell akku mellé Asus töltő adaptert is vásárol, 1 év garanciát kap akciósan. < Laptopszervíz.eu. .

Utoljára a Blogtérről

No, hát ez is megvolt. Azért az szép, ha a nagyfőnök hivatalos közleményében beszámol a népének arról, hogy mit vacsorázott.

Én azonban ezen túl: egészségére váljon! - nem sok jót mondhatok. Mindent megírtam korábban. Ami pénteken az elhíresült 18. kommentet kiváltotta, az így hangzott: "A jövőben kizárólag a Blogtér technikai szolgáltatásait kívánom igénybe venni, a blogíró társakkal és persze az olvasóimmal örömmel tartom a kapcsolatot, de a Blogtér vezetésével semmilyen közösséget nem vállalok..." Ha erre akkor a nyilvános és nyílt eltanácsolás volt a reakció, akkor hogyan hihetnék el egyetlen szót is abból, amit most összehord borjúpörköltje után Prospero nagyfőnök? Miket is ír? Hogy BDK rendszeresen "kiadja lelkét"? Jelentem, sem kiadni, sem kilehelni nincs szándékomban. Pláne nem a Blogtér vezetőinek a kedvéért. Doranskyval meg éppenséggel hétfőn ezekkel a sorokkal zártam le a Prosperónak is küldött magánlevelezést: "Azt kértem, hogy ma 12-ig Prospero magánlevelével azonos tartalmú és súlyú nyilvános hozzászólás szülessen, amely felülírja a 18. bejegyzést. Nem történt meg. Ezek után nekem semmilyen kérésem, elvárásom veletek szemben nincsen. Nem kívánok veletek semmiben együttműködni." Ezeknek a nyilatkopzatoknak az ismeretében miért is játssza a naivat Prospetro kedd este: "segits nekünk ebben a tanulási folyamatban"?? A Mester nem vette észre, hogy EZ VOLT AZ OKTATÓFILM? Az, ami eddig történt. Az én "tanításom" annyi volt, hogy bebizonyítottam: amit szabad a szaros kis bloggernak, azt nem szabad a nagy szolgáltatónak. A blogger (BéDéKá ugyanúgy, mint Pityipalkó) bármikor beinthet a Blogtérnek, de a Blogtér emberei nem inthetnek vissza. Bizony nem. Ha pedig mégis, akkor utána hiábavaló a bocsánatkérés és magyarázkodás: a blogger veszi a kalapját, mert amíg van másik szolgáltató, addig le se szarja a Blogtér üzleti érdekeit, és ha forog a gyomra egy túlnyomott reklámtól, akkor keres olyan helyet, ahol nem adagolják túl számára a lepukkant médiasztárt, s ha mégis, akkor úgy fikázhatja, ahogy neki jólesik. Ezt kellene inkább megtanulni és nem arról hablatyolni, hogy "egy virtuális értékrend mentén járunk el". Aha. Virtuális értékrend. Mentén. Járunk el. Vacsorázni, gondolom.

No, erről ennyit. Ahogy másoktól, úgy Prosperótól is elfogadom, hogy elnézést kért. Sőt, őszintén meg is köszönöm. Így mégis emeltebb fővel távozhatok: pont ezt akartam kikényszeríteni. Ám ez csupán azt jelenti, hogy nem haragszom. Sem többet, sem kevesebbet. Azt például egyáltalán nem, hogy bármilyen közös ügyben ezután részt kívánnék venni.

A Blogtérnek mint bárki számára hozzáférhető ingyenes bloghelynek a technikai szolgáltatásait igénybe vettem volna továbbra is, ha nem olyan lett volna erre a bejelentésemre a reagálás, mint amilyen, vagy ha időben megtörtént volna a visszakozás. Nem történt meg, a borjúpörkölt utáni és borozás előtti balcsifílinges happységet pedig amúgy sem tudom komolyan venni, mint ahogy szerzője sem szánhatta annak. Annál azért okosabbnak gondolom, hogy engem komolyan is ennyire hülyére vegyen.

Most akkor megint illenék mindenki önzetlen támogatását és részben egyetértő, részben kijózanítóan kritikus véleményét megköszönnöm, de ezt már egyszer megtettem. Ezt követő utolsó blogtéri posztomban, amely egy felajánlást, fekérést, felhívást - vagy mit - fog tartalmazni, meg amúgy is teszek még egy utolsó tiszteletkört.

Addig is kis türelem, s a távozásomat máris benövi a rózsa.

UngParty Manzárd Szamizdat

BDK Blog: Dell Asus laptop

Balla D. Károly UngParty Manzárd Szamizdat. BDK weboldala. Blog: Dell Asus: content marketing.Balla D. Károly weboldala és optimalizált honlapja. Szamizdat webnapló.

Dell akkumulátor töltő. Asus laptop

Pillangószív keresőmarketing: hangoskönyv letöltés, Google első hely, blogter, tartalommarketing, online marketing, seo szöveg, keresőmarketing, honlap optimalizálás, laptopok, google, hangoskönyv, Szamizdat webnapló. Dell akku töltő. Asus notebook.

>szavazás a fenti témában<
olvasás
>Hozzászólások ehhez az oldalhoz<
Általános hozzám szólások: a Fórumban - az Üzenőszobában
a Kettenklubban:
     Író: Berniczky Eva
MÁS:
     Alkarpatraz Avantgárd
Linkgyűjtemányek:
     karpatalja.lap.hu
     karpatajairodalma
Legutóbbi könyvem:

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0