pillangószív
Frissítés

<<teljes időrendi jegyzék
  NAPI FRISSEK:

Legjobb PR-cikk oldalak

A megjelenés célja: Google helyezések javítása cikkbe ágyazott link segítségével. Mutassa be szolgáltatását, helyezze el termékbemutatóját, publikálja marketing szövegét a legjobb PR-cikk oldalakon! A jelen honlap kivételesen magas, 94 MOZ DA mutatószámú linkerővel rendelkezik, így igen hatékony a pozíciók javításában. Public relations cikkek elhelyezése. Google helyezés javítás. De vannak további értékes weboldalaim is. Az ilyen link a megfelelő szövegkörnyezetnek köszönhetően releváns linknek számít.

Orbán erdélyiek vállán hüppög

pr cikk logoAlaposan elveri a port Orbánon a romániai magyarok napilapja, az Új Magyar Szó. A Bukarestben megjelenő újság felelős szerkesztője egyértelműen fogalmaz mai cikkében:

"A tusnádfürdői szabadegyetemen rendszeresen megtartott eddigi fellépései közül ... Orbán Viktornak ez volt a talán legkevésbé alkalomhoz és helyzethez illő beszéde. A Fidesz elnöke részéről mindenképpen szegénységi bizonyítvány, hogy a határon túli magyarok vállán sírja el csúfos választási veresége feletti bánatát." (Salamon Márton László cikke; érdemes elolvasni!!)

No, ezt nem teszi a kirakatba az az Orbán, akit egyes körökben még mindig a határon túli magyarok védszentjének képzelnek, és nem veszik észre, soha senki nem ártott még a magyar-magyar ügynek annyit, mint éppen ő.

Csak üdvözölni lehet, hogy a határon túliak közül is egyre többen vállalják az ilyen markáns és egyértelmű elutasítást. Jó lenne hinni, hogy ha Orbánnak a Magyarországi politikába sikerülhet is visszakapaszkodnia (már megint be akar kopogtatni minden lakásba!), a józanon gondolkodó határon túliak egyszer s mindenkorra kivetik a szívükből.


Orbán Tusnádfürdőn

pr cikk elhelyezés - oldalak

Manzárd. Legjobb pr cikk oldalakon link elhelyezése. Public relations cikkek elhelyezése.

Google helyezés javítás honlap optimalizálással Orbán Viktor Tusnádfürdőn kulcsszóra. Balla D. Károly webáriuma content marketing témában: pr cikk oldalak, linkelhelyezés, google, moz, helyezés, Pillangószív

Hozzászólások ehhez az oldalhoz >>
Általános hozzám szólások: a Fórumban - az Üzenőszobában

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0