PR cikk blogok, legjobb oldalak - link elhelyezés

Frissítés

  NAPI FRISSEK:

új pr blogok a virtuálén

A marketing blogok célja az, hogy a bennük elhelyezett szövegek és cikkek releváns tartalmi környezetet biztosítanak a beágyazott kulcsszavas link számára. Itt arról a linkről beszélünk, amely egy másik weboldalra mutat abból a célból, hogy az organikus pozícióit erősítse a Google találatok között. A linképítésnek ez lenne a lényege: a nagy kereső a weboldalakat aszerint értékeli, hogy hány külső hyperlink mutat rájuk, emellett Természetesen fontos a honlap tartalma is de hiába kiváló a tartalom külső felhajtó erő is szükséges a sikerhez. Rendszeremben megtalálhatók a legjobb PRcikk oldalak

Mozart, a kortárs  pillangószív

mozartMinden bizonnyal megfelelne a dimanzionalista manifesztumnak és az N + 1 projektumnak az a különleges művészi produkció, amelyről az Agent Portal számol be.

Az összművészeti tendenciák és a digitális technikák lelkes hívei alkotómunkára fogták a maguk konstruálta mesterséges intelligenciát. Az OpenEnded Group (Nyitott Csoport) három tagja olyan algoritmust hozott létre, amely négy fázisban "szinte a semmiből" alkotja újra Mozart Jupiter-szimfóniájának záró tételét, a kódát.

zene

A program két anyagból dolgozik: bevitelre kerül a szimfónia negyedik tételének teljes partitúrája, valamint a kóda zenekari előadásának hang- és képfelvétele. Ezt szedi szét, ezt elemzi és rakja össze új, eredeti kortárs művé az algoritmus. A multimédiás eredmény maga a Felvilágosodás c. mű, amely a program minden egyes futtatásakor más és más. A zenei része - vallják az alkotók - inkább emlékeztet John Cage munkásságára, mint Wolfgang Amadeus Mozartéra, az ezt kísérő képek pedig Paul Klee-t, Picassót, a konstruktivizmust és a szuprematizmust idézik.

A projektum egésze - amely ezek szerint klasszikus alapanyagból kiindulva a kortárs művészek megalkotta algoritmus és a legmodernebb technikák révén nyitott és befejezhetetlen, minden alkalommal megújuló műben nyeri el értelmét - mindenképpen egyik legizgalmasabb produkciója a Mozart-évnek.

Wolfgang Amadeusnak nagyon tetszene.

pr ckk mozart

legjobb marketing oldalak, PR cikk blogok

Balla D. Károly webáriuma. Link elhelyezés azonnal a legjobb PR-cikk oldalakon. PR-Cikk írás és megjelentetés blogban.
Releváns link, prcikk, mozart zene, kortárs irodalom, bdk blog, oldal, elhelyezés

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0