Tengereczki - Tamkó Sirató - dimenzionizmus | keresőmarketing | web seo tanácsadás | infrasugárzók |

Webnapló + Keresőmarketing + Infrafűtés

Balla D. Károly napi jegyzetei. 2006. július 27. Irodalom, blogolás, család és honlap optimalizálás

tsúszó sándor sidis

Keresőmarketing

Üzleti sikerhez szükséges a Seo szolgáltatás: Google helyezés javítás - Virtuális honlapszerviz Budapest a jobb pozíciók megszerzéséért.

Infrasugárzók

infrasugárzó panel

Budapesti kültéri teraszok és családi házak, lakások fűtése gazdaságos infrasugárzók felhasználásával. Ezek a fűtőtestek a szem számára láthatatlan elektromágneses sugárzást bocsátanak ki. Optimális megoldás kis terek melegítésére és a hőmérséklet fenntartására mennyezetre szerelve.

Vörösön innen

Extra, hiper, ultra, infra, super... szakmai blog: weblap.org: optimalizált infrapaneles fűtési rendszer kiépítése Budapesten.

 

 

Frissítés
06. júl. 27. pillangószív

Tengereczki visszatér - Tamkó

papirusz portálÖrömömre a Papiruszportál .hu az utóbbi írásaim közül átvette, illetve átveszi a Tamkó Siratóról és a Moholy-Nagyról szólókat. Mika Robi kifejezett kérésére végre készítettem egy Manzárd-bannert, ez most időnként megjelenik főoldalukon, írásaim alatt pedig stabilan ott villog. Picit módosított változata itt alul is látható. A már megjelent írás: Tengereczki visszatér, várható: Moholy-Nagy László, a konstruktőr. Részlet az ellőbbiből:

Tamkó Siratró a próféciáját be nem váltó próféta volt, a félreállt, visszavonult szellemi mozgalmár, a művészi irányzatot meghirdető, de az irányzat műveit végül is létre nem hozó művész. Dimenzionista manifesztuma megmaradt igehirdetésnek, az új művészet zseniális előérzetének, ám - talán betegsége, talán Budapestre való hazatérése, talán a történelmi fordulatok miatt - alkotásokban már nem realizálódott. Az egydimenziós, lineáris versből a képiség második dimenziójába még átlépett, de a további kiterjedéseket már nem tudta meghódítani. És bár a modern művészet a sikból a térbe, és a háromdimenziós térből a negyedik idő-dimenzióba történő átjárást rég megvalósította, sőt, az általa kozmikusnak nevezett, a szemlélőt a mű részesévé, központi szerepbe emelő interakciós kísérletek sem számítanak ma már újnak, de ezek más projektumok, más törekvések és művészek nevéhez fűződnek. A dimenzionizmus a csendes feledés ködfályla lengi körbe. Vagy mégsem?

Részben Tamkó emlékének megidézésére, részben az általa indított, de megrekedt-elfelejtett avantgard célkitűzés, a dimenzionizmus felélesztésére, megújítására vállalkozik most a Galántai vezette budapesti Artpool Művészetkutató Központ. Legalábbis erről tanúskodik felhívásuk.

golden blog seoBár nem kerültem a nyertesek közé, és a remek díjaktól is elestem :(, de a zsűri említésre méltónak talált a HVG blogversenyében. Erről írtam pár sort ITT.

kárpáty newsTegnap volt éppen egy éve annak, hogy elindult a Kárpáty Nyúz. Annak meg több mint fél éve, hogy halódik, vegetál. Csak nagyon erőtlen kísérleteket tettem a felélesztésére (én nem akarok már túl sok időt szánni rá, és nem sikerült "Kárpátalja első társasblogjává" tenni sem), de tapasztalva, hogy mint csevegőhelyet még mindig elég sokan látogatják, és akadnak, akik éppen itt akarják jól megaszondani a tuttit, így egyelőre arra jutottam, néha bedobok egy-egy témát, aztán hátha kialakul egyikről-másikról valami érdemi vita is. Vagy nem. Utóbbinak nagyobb az esélye. Akit érdekel, látogasson IDE: Kárpáti News

csönge 18Csönge 18.

Csönge ma 18 éves. Sorozatosan idegenben tölti a születésnapjait. Így jár, aki táborozási, nyaralási időben születik. Persze felhívtuk, felköszöntöttük. Épp a strandon (Szudákban, a Krímen), jól behallatszott a plázs zsivaja.

Mondtam neki, ez a legszebb születésnap, mostantól már csak öregedni fog. Persze ez nem tetszett neki, ő még kicsi lány, mondta. És ez igaz is. De az is, hogy szépen kifejlődött benne mostanra a felnőtt. Felelősségtudata, önállósága néha minket is meglep.

És hogy máris fiatalítsam: ez egy tavalyi képe.

Seo tanácsadás és szolgáltatás

Infrasugárzók - sötétsugárzók - infrapanel fűtés

Az infrapanel fűtés energiatakarékos. Lokális felhasználásnál a villanyszámla kedvezően csökken.

Laptop töltők Amennyiben budapesti laptopszervizben vagy PC szakboltban dolgozik műszerész végzettségű családtagja, talán hallott tőle a régi tippekről, miszerint az akkut csak 80 %-ig hagyja töltődni és ne hagyja a töltőben állandóan, de ezek a tanácsok általában elavultak és csak a régebbi típusú akkura vonatkoznak. Bár egy modern laptop akkuja nem igényel ekkora… Tovább akku töltő laptop szerviz »

Balla D. Károly webáriuma. akku töltő laptop szerviz Bp. A blog a kárpátaljai magyar író életébe és alkotói műhelyébe enged bepillantást. Pillangószív Kárpátalja, kárpátaljai magyar irodalom

Tengereczki - Tamkó Sirató Károly - Dimenzionizmus

Balla D. Károly Seo tanácsadó honlapja

Keresőmarketing linktuning 2021-ben Infrasugárzók - infrapanel fűtés kulcsszóra a Tengereczki visszatér c. oldalon.

Tamkó Sirató: Dimenzionizmusáról is írt BDK kárpátaljai magyar író és keresőmarketing munkát havidíjas seo szolgáltatásként végző szakember.

Online hozzászólások ehhez az oldalhoz >>
Általános hozzám szólások: a Fórumban - az Üzenőszobában
Szereplek a HVG által indított GoldenBlog nevű verseny kategória-jelöltjei között. Aki szívesen olvassa az oldalaimat, a Közélet kategóriában a Manzárdra szavazva nyilváníthat véleményt >>ezen az oldalon<<. Előre is köszönöm!

© Balla D. Károly keresőmarketing tanácsadó 2001-2006.